Hvordan koble videokabler for Sony DVP-NS50P CD / DVD-spiller

Det er enkelt å koble din Sony DVP-NS50P CD / DVD-spiller til TV, projektor eller AV-forsterker ved hjelp av en videokabel. Nedenfor finner du instruksjoner om hvordan du skal koble til ved hjelp en videoinngang, S-video ledning eller komponentvideokabel.

Bruksanvisning

Koble til en videoinngang

1 Koble den gule pluggen på medfølgende videokabelen til den gule videokontakten på TV, projektor eller AV-forsterker merket "Input" på TV.

2 Koble den andre enden av den gule ledningen til den gule videoutgangen på baksiden av DVD-spilleren.

3 Koble den røde pluggen på medfølgende videokabelen til den røde audio jack på TV, projektor eller AV-forsterker merket "inngang" på TVen.

4 Koble den andre enden av den røde ledningen til den røde audio utgang på baksiden av DVD-spilleren.

5 Koble den hvite kontakten på den medfølgende videokabelen til den hvite audio jack på TV, projektor eller AV-forsterker merket "Input" på TV.

6 Koble den andre enden av den hvite ledningen til den hvite audio utgang på baksiden av DVD-spilleren.

Koble til med en S-Video Cord

7 Koble den ene enden av S-videokabelen til S-video-inngang på baksiden av TV, projektor eller AV-forsterker.

8 Koble den andre enden av S-videokabelen til S-videoutgangen på baksiden av DVD-spilleren.

Koble med en komponent video Cord

9 Koble den grønne pluggen på medfølgende videokabelen til den grønne merket kontakten på TV, projektor eller AV-forsterker merket "Input" på TV.

10 Koble den andre enden av den grønne ledningen til grønn komponent utgang på baksiden av DVD-spilleren.

11 Koble den røde pluggen på medfølgende videokabelen til det røde merket kontakten på TV, projektor eller AV-forsterker merket "Input på TV.

12 Koble den andre enden av den røde ledningen til rødfarget komponent utgang på baksiden av DVD-spilleren.

1. 3 Koble den blå kontakten på den medfølgende videokabelen til den blå merket komponent inngangen på TV, projektor eller AV-forsterker merket "inngang" på TVen.

14 Koble den andre enden av den blå ledningen til den blå farget komponent utgang på baksiden av DVD-spilleren.

Hint

  • For å se 480p bilder (progressivt signal) med en kompatibel TV, projektor eller skjerm, må du koble din Sony DVP-NS50P CD / DVD-spiller med en komponentvideokabel.
  • Ikke koble en videospiller eller annen elektronisk element mellom TV og DVD-spiller. Hvis du passerer spilleren signaler via en videospiller kan du ikke motta så klart et bilde på TV-skjermen. Hvis din TV har bare en audio / video-inngang, koble Sony DVP-NS50P CD / DVD-spiller til denne kontakten.