Hvordan koble Speaker Wire til en forsterker Receiver

Hvordan koble Speaker Wire til en forsterker Receiver


Høyttalere trekke strøm fra en forsterker mottaker for å produsere hørbar lyd i stereo eller hjemmekinoanlegg. Når tilstrekkelig kraft er brukt på en høyttaler gjennom en høyttaler ledning tilkobling, er resultatet rommet knarrelyd. Koble høyttaler ledning til en forsterker mottaker tar bare noen få minutter ved hjelp av wire strippere å klippe og forberede ledningene som festes til forsterkeren mottakeren og høyttalerne.

Bruksanvisning

1 Skjær en lengde på høyttalerledningen er lang nok til å koble mellom hver høyttaler og forsterker mottaker.

2 Strippe 1/2 tomme av isolasjon fra begge ender av hver del av ledningen.

3 Fest de to ledningene på hver ende på de positive og negative terminalene på baksiden av hver høyttaler ved å løfte plast, fjærbelastet klips på høyttaleren for å avdekke to hull. Den røde høyttaler ledning setter i hullet under den røde klippet, som er positiv sammenheng. Den andre ledning er koblet til den negative terminalen.

4 Koble den andre enden av hver høyttaler ledningen til terminalen merket for at høyttaleren på baksiden av forsterkeren mottaker. For eksempel forbinder venstre kanal høyttaler til venstre sett av terminaler. I en surroundlyd oppsett, vil terminalene merkes foran til venstre og høyre, senter og bak surround. Noen systemer kan også ha to ekstra terminaler for sidehøyttalere.

Hint

  • Koble høyttalerkablene før du kobler elektronikken inn i strøm.