Hvordan koble opp Tåkelys i en 1994 Civic

Tåkelys kan legge til en grad av sikkerhet til din Honda Civic. Tåkelys produsere lys som er lavt til bakken og kan belyse veien i tøffe forhold. Lyset fra tåkelys reflekterer ikke av av snø eller tåke som belysning fra vanlige frontlykter gjør. Du må kutte inn i støtfangeren foran, så pass på at du er komfortabel med å gjøre dette før du starter prosjektet. Denne installasjonen skal ta omtrent to timer.

Bruksanvisning

1 Åpne panseret og koble den negative batteripolen ved å fjerne klemmen som holder den på negative innlegg.

2 Fjern den øvre støtfanger stiver ved å fjerne de fem skruene som fester den langs toppen.

3 Ta av frontstøtfangeren ved å fjerne de to skruene over høyre og venstre frontlykter og de to boltene på nederst i midten av støtfangeren. Lirk støtfanger av ved å trekke den ned. Du vil føle klippene unhooking langs bunnen.

4 Bruk malen som følger med tåke lys kit for å måle ut hull i støtfangeren. Skjær hull med en sag.

5 Bruk monteringsbraketter for å montere hver tåkelys og fest dem med skruer.

6 Monter tåkelys ledningsnettet i et åpent område i motorrommet. Du kan montere sele en rekke måter. Den vanligste er å bruke elektrisk tape og taping det til eksisterende ledninger under panseret.

7 Kjør to tåke lys ledninger, som vil bli merket, fra selen til hver tåkelys og snapper dem på plass. Kjør 14-gauge fra de positive og negative polene på batteriet til ledningsnettet.

8 Kjør linje for tåke lysbryter fra ledningsnettet inn i hytta gjennom maljen på førersiden foten godt.

9 Fjern skruen på venstre del av fronten dash nær førersiden speil for å åpne tilgangspanelet. Monter tåkelys bryteren på tilgangspanelet, eller bruke monteringsbraketten følger med settet. Koble ledningen du rutet tidligere fra selen til baksiden av tåke lysbryter.

10 Koble kabelen til den negative polen på batteriet og lukk panseret. Test tåkelysene for å sikre at de fungerer. Hvis de ikke fungerer, gjentar du trinnene for å sikre at du har fulgt dem riktig.