Hvordan koble opp en Toshiba Regza HDTV til Cable

Toshiba produserer en linje av HDTV-apparater i henhold til modellnavn Regza. Alle TV-ene i Regza lineup er utstyrt med HDMI (High Definition Media Interface) kontakter for rask audiovisuelle forbindelser til andre komponenter ved hjelp av en enkel HDMI-kabel. For å nyte ekte HD-programmering på en Regza sett med kabel-TV, trenger du en HD-abonnement med en kabelleverandøren. For standard kabel, kan du koble Regza til kabel-TV-boks med en koaksialkabel.

Bruksanvisning

1 Slå av Regza HDTV og koble den fra stikkontakten. Slå av strømmen til kabel-boksen.

2 Snu rundt kabelen boksen for å inspisere de tilgjengelige tilkoblingskontaktene. En seks-sided kontakten merket "HDMI" leverer HD bilde og flerkanals lyd med en enkelt kabel. Bruk HDMI hvis tilgjengelig for høykvalitets lyd og video. Bruk den gjengede koaksiale kontakten til å koble en koaksialkabel for standard kabel-TV-tjenesten.

3 Plugg inn HDMI kabelen til kabelboks eller koble den koaksiale kabelen til den tilsvarende kontakten. Vri kontakten på enden av koaksialkabelen klokken for å stramme.

4 Fest den andre enden av kabelen til den tilsvarende kontakten på baksiden av Regza TV-apparatet.

5 Plugg inn Regza strømledningen og slå på strømmen til TVen. Følg instruksjonene på skjermen for å sette opp kabel-tjenesten på set.