Hvordan koble opp en satellitt til en 1999 Winnebago Brave Bobil

Hvordan koble opp en satellitt til en 1999 Winnebago Brave Bobil


Den Winnebago Brave er en full-størrelse, A-klasse campingbil, eller RV, produsert av Winnebago Industries. Med avvikling av analoge sendinger i 2008, har bruken av dedikerte mottakere til å motta satellitt-TV-signaler blitt vanlig i RVs, men 1999-modellen år Winnebago Brave ikke har separat kabel innganger til TV-management bay for kabel og satellitt. Hekte opp en satellittmottaker krever driften av en ekstra kabel gjennom legemet av RV, men fremgangsmåten er relativt enkel.

Bruksanvisning

1 Bestem et passende sted for kabelen fra satellittmottakeren å passere fra utsiden av Winnebago Brave til interiøret. Følg produsentens instruksjoner for å installere en gjennom veggen coax-kontakt, som er tilgjengelig fra de fleste hjemme-forbedring varehus og camping forsyne butikkene. Vanligvis vil prosessen være å bore et hull gjennom veggen, demontere den todelte kontakten, plasserer den interne komponenter og - ved hjelp av en assistent - plassere ekstern komponent, deretter fikse de to delene sammen.

2 Koble koaksialkabel fra satellittmottakeren til utsiden av gjennom veggen kontakt. Dette gjøres vanligvis ved å skli en intern mannlig kobberlederen på kabelenden inn i en kvinnelig mottaker på gjennom veggen kontakt, deretter slå en roterende fange mutteren til den er helt på plass.

3 Ta av allerede eksisterende vegg-plate forsterker fra sin beliggenhet mellom coax fra den tradisjonelle forsterkede antennen og coax til TV multi-bryterboks, ofte merket og referert til som en "kontrollsenter." Det veggplate forsterker kan vanligvis identifiseres ved nærvær av en bryter med en integrert lysdiode som lyser når den er slått på. Er du i tvil, ta kontakt med Winnebago Brave brukerhåndboken.

4 Følg produsentens instruksjoner for å installere en diplexer på stedet tidligere okkupert av veggen-plate forsterker; Typisk vil dette omfatte mer enn ved anvendelse av en skrue for å feste diplekseren til veggplaten forsterkerens pre-eksisterende hylle. En diplekser, i dagligtale refereres til som en "A / B-boksen" er en enhet som sender signal bare når formidle signal fra en satellittmottaker, og som passerer både signal og 12-volts strøm når formidle signal fra en tradisjonell antenne. Det må kobles til et 12-volts forsyning å operere, fordi den strøm som er nødvendig for en tradisjonell forsterket antenne for å fungere.

5 Kjøre en lengde på RG6 koaksialkabel fra innsiden av det gjennomgående vegg-kontakten til diplekser. Inngangssiden av den diplekseren vil ha to koaksiale kontakter, og utgangssiden vil ha en. På inngangssiden, fester coax fra tradisjonell antennen til kontakten merket "TV / Antenne" eller lignende, og coax fra parabolmottakeren til kontakten som er merket "Sat" eller lignende. På utgangssiden, kobler den pre-eksisterende kabel, som tidligere var koblet direkte til den forsterkede antennen, til TV flerbryterboks.

6 Slå TV multi-bryterboks, som vanligvis har innganger fra DVD-spilleren og utganger til to TV-apparater, til "SAT". Signalet fra satellittmottakeren vil da være tilgjengelig for TV.

Hint

  • In-motion satellitt gir mulighet for TV-mottak under gange ved å kjøpe Digital Video Broadcasting-signaler; hvis du har tenkt å bruke denne tjenesten til å unngå kostnadene for to retter, sikre at fatet du kjøper er også i stand til å tilegne seg vanlige satellitt-nettverk.
  • Dome-formet mottakere kaste snø og is mer effektivt enn vanlige retter, minimerer signalforstyrrelser forårsaket av elementene.
  • Med mindre du har en lav profil satellittmottaker RV-spesifikke, som er designet for å være lavere enn standard RV taket vents, alltid huske å trekke rett før du kjører.