Hvordan koble opp en mikrofon til en Amp

Hvordan koble opp en mikrofon til en Amp


Koble til en mikrofon til en gitar forsterker er ikke ideelt for en levende lyd oppsett, men det kan være nok. Lydteknikere vanligvis hekte mikrofoner til PA-høyttalere som passer frekvensområdet mikrofonene bedre. Du kan koble mikrofonen opp til en forsterker ved hjelp av en XLR til 1/4-tommers konverteringskabel. Disse kablene kan kjøpes på mange musikalske instrument butikker. Registreringsprosessen skal bare ta noen minutter å fullføre.

Bruksanvisning

1 Sett den kvinnelige XLR kabelenden i den mannlige XLR inngangen på mikrofonen. Du vil høre en "snap" når kabelen er låst i posisjon.

2 Sett 1/4-tommers kabel-enden til "Audio Input" kontakten på forsterkeren.

3 Koble forsterkeren til en stikkontakt og slå på enheten. Skru opp "Master Volume" knotten på forsterkeren.

4 Snakk inn i mikrofonen og lytte til lyden kommer gjennom forsterkeren. Fortsett å snakke gjennom mikrofonen som du ser for "Low", "Mid" og "høy" knotter på forsterkeren. Disse knottene kontrollere utjevning av forsterkerens lyd og dekker de lave, middels og høye frekvenser av lydsignalet.

5 Juster utjevningsknottene som du fortsetter å snakke gjennom mikrofonen. Fortsett å eksperimentere med knott stillinger til du er fornøyd med lydkvaliteten.