Hvordan koble opp en CB til en 12 Volt Fuse

Hvordan koble opp en CB til en 12 Volt Fuse


CB enheter kommer vanligvis med en plugg ment å gå inn i sigarettenneren i bilen. Men hvis du vil at CB å bli hard-kablet i, er alt du trenger å gjøre knytte det til et eksisterende sikring og malte den.

Fordi anlegget ikke er komplisert, er det mulig å gjøre det i oppkjørselen din i løpet av noen få minutter. Bare husk å gå sakte og gjøre ting sikkert, trene ekstrem forsiktighet når du arbeider med elektrisitet.

Bruksanvisning

1 Sjekk for strøm ved hjelp av en 12-volt krets tester. Hvis du vil at CB å jobbe med tenningsnøkkelen av, deretter teste for en varm sikring med nøkkelen ut av det. Hvis du vil at den skal kun arbeide når bilen er på, deretter teste sikring med tenning både på og av å sikre at den bare får strøm når nøkkelen vris. Jorde enden av enheten og trykk den skarpe enden til hver sikring inntil et lys tennes, indikerer en varm sikring.

2 Skjær lettere feste seg og fødte endene av både røde (strøm) og svart (jord) ledningen som kommer fra baksiden av CB enhet. Du trenger bare å fjerne ca ¼ til ½ tomme av bekledningen på ledningen for å være effektive. Hvis du har en wire crimper, kan du bruke stripper funksjon å blotte ledningene. Hvis ikke, kan du bruke en barberhøvel eller lommekniv, men vær veldig forsiktig med å kutte deg selv.

3 Jorde den sorte ledningen først. Finn en skrue under dashbordet som er koblet til metallplater, og ta den ut. Hvis du har et ledningsnett kontakten sett, bruker du en løkke slutten og klemme den inn på blottet spissen av den sorte ledningen. Hvis ikke, vikle kabelen rundt gjengene på skruen. I begge tilfeller erstatte skruen med jordledningen godt festet.

4 Bind den røde ledningen inn i den varme sikring. Dette kan gjøres på to måter. Hvis du har tilgang til ledningene som kommer fra sikrings på baksiden av panelet, er det best å spleise din røde ledningen inn i den. Hvis ikke, kan du ta ut sikringen, plasserer blottet enden av ledningen over sikringen åpningen, og deretter erstatte sikringen, som vil presse ledningen på plass. Vær svært forsiktig når du gjør dette og sørge for at ingen av blottet del av den røde kabelen kan kontakte noe, men sikringen. Hvis det kan ta på metall, for eksempel, kan systemet kort ut og selv forårsake brann.

Hint

  • For å være på den sikre siden, koble fra batteriet før installasjonen når du finner en passende varm sikring.