Hvordan koble My Droid Incredible to My Mac

Droid Incredible kan kobles til Mac og PC for å få tilgang til SD-kortet på telefonen. SD-kort mounts som en ekstern harddisk på Mac, slik at du kan få tilgang til det som du vil andre monterte stasjoner. Du kan se katalogstrukturen SD-kortet og få tilgang til filene på kortet, samt overføring av andre filer som du vil på mobilen. HTC Droid Incredible er imidlertid ikke i stand til å bruke synkronisering programvare med Mac: Kun glatt dataoverføring er tilgjengelig.

Bruksanvisning

1 Strøm på din HTC Droid Incredible.

2 Fjern datakabelen fra din smarttelefon lader.

3 Koble den lille enden av dataoverføringskabelen til din HTC Droid Incredible. Koble standardstørrelse USB-kabelen til Mac. Mac USB-porter er enten på siden av maskinen for bærbare datamaskiner; eller på forsiden, topp eller tilbake for stasjonære modeller.

4 Trykk på "Disk Drive" på din Incredible. Dette alternativet angir telefonen som en ekstern lagringsenhet og gjør Mac montere den på skrivebordet sitt. Du kan finne din Incredible ved å se etter den montert utstyr som er merket "No Name". Dobbeltklikk på dette aktivert volum for å få tilgang til data som er lagret på Incredible SD-kort.