Hvordan Koble en Vindusspylerpumpe

Å vite hvordan å reparere din egen bil kan du spare tid, penger og krefter på å ta bilen til en mekaniker. Dette strekker seg til frontruten vaskemaskin system, som kan utvikle problemer. Det er viktig å kontrollere og sikre at systemet fungerer som det skal før vintermånedene.

Bruksanvisning

1 Inspiser komponentene i frontruten vaskesystem og reparere eventuelle ødelagte eller skadet stykker. Når du har gjort dette, er det på tide å re-montere frontruten vaskesystem.

2 Sett på frontruten vaskemaskin reservoaret. Dette er reservoaret som holder frontruten vaskevæsken. Det er viktig å inspisere den før reinstallasjon for å sørge for at det ikke er noen sprekker eller skader. Hvis du vil installere, trekke fender på passasjersiden ut litt og skyv reservoaret i mens kø nub i åpningen. Bolt reservoaret på plass.

3 Finn frontruten vaskemaskin pumpe bak støtfanger og den elektriske kontakten som henger i øyeblikket. Plugg den inn i vaskemaskinen pumpen. Ta slangen og koble den til brystvorten ned mot bunnen av pumpen i henhold til hvor du koblet av kontakten.

4 Legg merke til sporet på pumpehuset, som er der slangen passer etter at den er koblet til igjen. Det holder slangen henger, så bare skyve den langs sporet og inn i den. Pass på at slangen ikke er bøyd eller vridd i fender eller andre kropps stykker, noe som vil forhindre at væske fra å reise til frontruten vaskemaskin system.