Hvordan koble en sikkerhet kamera til en iPhone

Hvordan koble en sikkerhet kamera til en iPhone


Fordi iPhone er i stand til å koble til lokale trådløse nettverk og Internett via sine mobildatamaskinvarefunksjoner Wi-Fi og 3G, kan du se live feeds fra Internet Protocol (IP) overvåkingskameraer direkte på iPhone-skjermen. Disse IP-kameraer har enten kablet eller trådløs nettverkstilkobling som gir dem mulighet til å streame videobilder til et lokalt nettverk eller Internett, der iPhone kroker opp til det.

Bruksanvisning

1 Start App Store på iPhone ved å trykke på ikonet på startskjermen. Trykk på knappen "Søk" og skriv inn et søkeord for å finne en passende IP-kamera program som iCamViewer, mCamView eller NetcamViewer Mobile.

2 Trykk på oppføringen for IP-kamera app i søkeresultatene, etterfulgt av "Kjøp" -knappen. Trykk på "Kjøp" -knappen en gang til for å bekrefte app nedlasting og installasjon.

3 Finn IP-adressen til kameraet ved å konsultere dokumentasjonen, eller ved å lansere sin webserver grensesnittet på datamaskinens nettleser. Mange IP kameraer lar deg logge inn på dem via en nettleser på samme nettverk, for å justere innstillingene og vise tilkoblingsinformasjon. Se i kameraets instruksjoner for mer informasjon om hvordan du gjør dette med din modell.

4 Start IP-kamera-programmet, og trykk på knappen for å legge til et nytt kamera. Rådfør appens dokumentasjon om hvordan du gjør dette, som hvert program vil være annerledes.

5 Skriv inn IP-adressen til kameraet, etterfulgt av et passende navn for sin plassering eller visning. Hvis du kobler til et IP-kamera på en lokal Wi-Fi-nettverk, vil IP-adressen være i form av "192.168.100.5", selv om tallene kan variere litt avhengig av nettverket satt opp.

6 Skriv inn passord for å koble til IP-kamera - hvis man er bedt om - og trykk på "Lagre" -knappen. Se i kameraets dokumentasjon for standardpassordet. Vanligvis kan du imidlertid nødt til å angi passordet manuelt via Web server innstillinger på kameraet.

7 Trykk på oppføring for kameraet i IP kamera program for å koble iPhone opp til sitt live video stream.

Hint

  • Noen programmer er i stand til å skanne lokale nettverk automatisk å finne IP-kameraer.
  • For å koble over Internett, må du angi kameraets ikke-lokal IP-adresse. Dette bør også vises i kameraets innstillinger, og vil tilsvare Internett-forbindelsen IP-adresse.