Hvordan koble en HDTV Opp til Verizon FiOS Cable

Hvordan koble en HDTV Opp til Verizon FiOS Cable


Verizon FiOS HD-TV er brakt inn i hjemmene til abonnenter i områder der det tilbys via en 100 prosent fiberoptisk nettverk, i stedet for på vanlig koaksialkabel. Tjenesten tilbyr lokale, nasjonale og digitale kanaler. Selv om du kan se FiOS TV på en vanlig TV, trenger du en HD-TV (HDTV) for å dra nytte av Verizon FiOS HD-programmering. Du trenger en komponent eller HDMI-kabel for å koble FiOS set-top-boks til en HDTV.

Bruksanvisning

1 Sett den ene enden av HDMI-kabelen til HDMI "In" porten på din HDTV. Hvis HDTV ikke har en HDMI-port, kan du bruke komponentvideoportene. Sett den ene enden av hver av komponentvideokabel til matching "In" port på HDTV. For eksempel, setter den røde pluggen i den røde porten.

2 Sett den andre enden av HDMI-kabelen til HDMI "Out" port på baksiden av FiOS set-top-boks. Hvis du bruker komponentkabel, setter den andre enden av hver kabelen inn i matchende "Out" port på set-top-boks.

3 Trykk på "Power" knappen på set-top-boks for å slå den på, og deretter slå på HDTV.

4 Trykk på "Meny" -knappen på HDTV-ens fjernkontroll for å få tilgang til menyen. Velg inngangen som gjenspeiler forbindelsen mellom set-top-boks og TV. For eksempel velge "HDMI" hvis du bruker HDMI-porten. HDTV vil vise FiOS programmering.