Hvordan koble en DVD-spiller til en bærbar PC

Hvordan koble en DVD-spiller til en bærbar PC


Eldre bærbare datamaskin som ikke er utstyrt med en innebygd DVD-ROM-stasjonen kan fortsatt brukes til å se DVD ved å koble en DVD-spiller. Selv om bærbare datamaskiner varierer fra produsent, er prinsippet om å koble en bærbar datamaskin til en DVD-spiller det samme.

Bruksanvisning

Hvordan koble en DVD-spiller til en bærbar PC

1 Last ned og installer DVD-spiller programvare kompatibel med enten Mac eller PC bærbare datamaskiner, avhengig av plattform du bruker. Flere firmaer tilbyr gratis shareware programvare for avspilling av DVDer på en datamaskin. Du trenger denne programvaren for at datamaskinen skal kunne "lese" signalet fra DVD-spilleren du er i ferd med å koble til. Gratis DVD-programmet er tilgjengelig på www.videolan.org/vlc.

2 Koble til en DVD-spiller til en eldre bærbar PC ved å installere et PC-minnekort med en tilkobling port eller en video-capture-kort med USB. Skjermkort med en USB-kabel bare plugg inn i USB-porten på en bærbar PC; ingen spesielle ledninger eller programmering er nødvendig.

3 Koble video-ut ledningen på DVD-spilleren i video i kontakten på video-capture-kort koblet til en eldre laptop. Koble deretter audio-ut-kabelen fra DVD-spilleren til audio-inngangen på den bærbare datamaskinen (vanligvis en miniplugg som de som finnes på PC-høyttalere).

4 Forbedre lyd- og bildekvalitet ved å koble en eldre bærbar PC til en ekstern DVD-ROM-stasjonen via en USB-port på datamaskinen som et alternativ til å koble til en full-size DVD-spiller. Eksterne DVD-stasjoner er nesten universelt plug-and-play, noe som betyr at stasjonen bare trenger å være koblet til den bærbare datamaskinen for å begynne å jobbe automatisk. Den eksterne harddisken trekker strøm fra den bærbare datamaskinen slik at ingen ekstra kabler er nødvendig.