Hvordan koble en datamaskin Tower til en TV

Hvordan koble en datamaskin Tower til en TV


Når du bruker datamaskinen, er det ofte å foretrekke å ha den største visningsområdet mulig for skjermen. Et rimelig alternativ til å kjøpe den nyeste og beste i dataskjermer er å bruke den eksisterende TV som en dataskjerm. Hvis din hjemme TV har en S-Video, VGA, DVI eller HDMI-tilkobling port, så er det mulig å utnytte din TV som en ekstern skjerm enhet.

Bruksanvisning

1 Bestem den beste kvaliteten forbindelse fjernsynet og datamaskinen er i stand til. Den største video og lyd kvalitet faller i denne rekkefølgen: HDMI, DVI, VGA, og til slutt S-Video. Se i TV-eiere manualen for å finne ut portene på TVen.

2 Slå datamaskinen og TV.

3 Koble riktig koblingskabel til riktig port på TV og datamaskin. DVI til HDMI-kabler vil koble til DVI-porten på datamaskinen skjermkort og til en ledig HDMI-port på TV-en. DVI-kabler vil koble til en DVI-port på TV, i tillegg til DVI-porten på datamaskinen. VGA kabler vil koble til et tilgjengelig VGA-porten på TV og til en VGA-porten på datamaskinen skjermkort. S-Video kabler vil koble til runde 7-pin S-Video-utgang på maskinen din, så vel som den runde S-Video-utgangen på TV.

4 Slå på datamaskinen og TV.

5 Endre TV-skjermen for å matche inngangsportene du har datamaskinen er koblet til. For eksempel, hvis du har maskinen koblet til TV HDMI-port, endre TV innspill for å vise HDMI.

Hint

  • Se i TV-eiere manualen for å se hvilke skjermoppløsninger støttes av TV-en.