Hvordan koble en bil alarmsystem

Hvordan koble en bil alarmsystem


En alarm system kan beskytte bilen din mot tyveri, men mange eiere har til å ansette noen til å installere den. I de fleste tilfeller kan du installere en bil alarm hjemme --- hvis du har noen ferdigheter og kunnskap om bilens elektriske systemer.

Bruksanvisning

1 Angi alarmen kontrollmodulen ledningsnett foran deg. Bruke alarmen håndboken som en referanse, identifisere sele ledninger og merke dem deretter med maskeringstape og en markør. Som et minimum bør selen ha bestemmelser for støtsensoren, dørlåser, sirene og LED-indikator. Finn smeltet ledning til å identifisere modulens strømledningen.

2 Velg en plassering for å installere modulen, for eksempel bak hanskerommet eller under dashbordet eller sete. Monter modulen ved hjelp av en metallbrakett eller borrelås. Route modulens strømledningen gjennom brannmuren på førersiden av bilen og inn i motorrommet til batteriet.

3 Koble den røde positive (+) terminal ledning fra bilens batteri ved hjelp av en stjerneskrutrekker til å løsne terminalen bolt. Fest modulens smeltet strømkabelen til batteripol. Fest den positive terminalen ledningen til batteriet, med en stjerneskrutrekker til å stramme skruen.

4 Velge en borkrone med en diameter som er litt større enn diameteren av alarmen hette tapp bryter. Velg et punkt nær Hoods klinke til å bore et monteringshull for panseret pin bryteren. Sjekk området under borestedet for å sikre at andre komponenter eller ledninger er ikke i fare. Bor festehull og sett hetten bryteren pin. Stram bryteren låsemutteren med en fastnøkkel til å feste bryteren til panseret støtte.

5 Velge en plassering inne i motorrommet for å installere sirenen og støtsensoren, og sikrer at ingen av komponenten vil hemme driften av motoren eller andre bevegelige deler. Bore pilothull i bilens ramme med en elektrisk drill. Monter sirenen til rammen ved hjelp av selvgjeng metall skruer. Følg samme fremgangsmåte for å installere alarm sjokk sensor.

6 Før ledningene fra panseret pin bryteren, sirene og støtsensoren gjennom motorrommet brannmur i bilens interiør hytte. Følge samme vei som du brukte i trinn 2 for å rute alarmen modulen makt wire. Plugg ledninger inn alarmen modulen.

7 Finn bilens sikringsboks, som vanligvis er skjult under dashbordet på førersiden eller bak passasjer kick-panelet. Ved hjelp av diagrammet trykt på sikringsboksen, finn sikringer for bilens parklys og dørlåser. Finn ledninger som kobles til begge sikringer. Skjøt inn i disse ledningene med de riktige ledningene fra alarm modul ved hjelp av T-tap elektriske koblinger.

8 Velg et synlig sted for LED-indikator alarmen og bore et hull med en elektrisk drill. Installasjon av LED-indikatoren inn i hullet og rute dens ledninger til kontrollmodulen. Følg samme fremgangsmåte for å installere betjent bryter, velge et skjult område for å installere bryteren.

9 Test alarm system med alarm fjernkontroll. Kontroller at parkeringslysene blits og at alle dører låse og låse opp når alarmen er aktivert eller deaktivert. Sjekk at alle alarm ledningsnett er koblet riktig hvis alarmen ikke fungerer som den skal.

Hint

  • Les din bil alarm håndboken grundig før du begynner denne oppgaven. Ha en sertifisert bil alarm installasjons gjøre jobben hvis du ikke føler deg trygg å installere alarm selv.