Hvordan koble en bærbar PC til en Samsung T629 mobiltelefon for trådløst Internett

Hvordan koble en bærbar PC til en Samsung T629 mobiltelefon for trådløst Internett


Samsungs T629 er en telefon som, selv utgitt i 2006, kan fortsatt dekke grunnleggende mobiltelefon behov som av denne publikasjonen i juni 2011. Den har en 1,3-megapiksel kamera, en MP3-spiller, mobil data support og tethering evner. Selv om de raskeste hastighetene det kan bruke er gjennom et EDGE-nettverk, kan du fortsatt få tilgang til e-post og koble til mange nettsteder med, selv om du trenger litt tålmodighet. Du kan også utvide at Internett får den bærbare datamaskinen online trådløst via nettverket til operatøren din.

Bruksanvisning

1 Åpne Samsung PC Studio. Du finner programmet ved å klikke på "Start" -knappen og begynner å skrive "Samsung PC Studio"; når programmet vises i søkeresultatene, klikk på den. Hvis dette er første gang du har åpnet programmet, må du kanskje å tillate det å oppdatere og kanskje starte på nytt.

2 Koble T629 telefonen til datamaskinen ved hjelp av USB-ledningen.

3 Klikk på "Manage Internet Connections" i Samsung PC Studio, og klikk deretter på "Next".

4 Klikk på "Create" og deretter "Next".

5 Skriv inn et navn for tilkoblingen og klikk på "Next". Du kan kalle den forbindelse hva du vil, for eksempel "T629 Tethering" eller "Test tilkobling."

6 Fortsett å følge anvisningene på skjermen for å velge SGH-T629 driver for telefonen, USA for landet og din mobiltelefon carrier.

7 Dobbeltsjekk all informasjon du har gitt for å sikre at det er riktig i "Informasjon Summary" vinduet når det vises. Hvis du ser at du har gjort en feil, kan du klikke på "Tilbake" for å finne og rette den.

8 Klikk "Next".

9 Kryss av i boksen ved siden av "Koble til Internett direkte," og deretter "Finish".

Hint

  • Tilgang til Internett via telefonen bruker data på telefonen plan, slik at du kan ende opp med ekstra kostnader på regningen din, avhengig av operatørens retningslinjer.