Hvordan koble DirecTV til en PlayStation 3

Hvordan koble DirecTV til en PlayStation 3


PlayStation 3 er en av de mest komplekse spillkonsoller tilgjengelig. I tillegg til den kraftige harddisk og forbedret grafikk, gir konsollen en rekke lyd- og videoutganger. Selv om det ikke er mulig å vise DirecTV satellitt system gjennom PS3-konsollen, kan du koble konsollen til DirecTV DVR hvis du har en. Dette gjør at du kan spille inn din spilling på DVR, slik at du kan referere til spillene dine senere.

Bruksanvisning

1 Sammenlign utganger på PS3 med inngangene på DirecTV DVR. Det er tre viktigste havnene for å se etter: RCA kompositt (gul, hvit og rød-porter), RCA komponent (rød, grønn og blå video med rød / hvit lyd) og HDMI (tynn trapes).

2 Kryss av de portene på DVR som kobler den til DirecTV mottakerboksen. Disse er utilgjengelig for PS3-tilkobling.

3 Koble PS3 til DVR ved hjelp av én av de tilgjengelige tilkoblinger. Kvaliteten fra høyeste til laveste er som følger: HDMI, komponent, kompositt. PS3 kompositt-tilkobling bruker sin egen "AV Multi Out" port som krever bruk av komposittkabler som følger med enheten.

4 Koble DVR-utgang til TV-inngangen ved hjelp av samme type kabel som du brukte med PS3. Dette er ikke nødvendig hvis DVR allerede er koblet til TV-en med andre kabler, men det vil bidra til å sikre kontinuitet i forbindelse kvalitet.

5 Slå på TV, og tune den til DVR-inngang. Slå på DVR og PS3, og sørge for at de vises på skjermen.

Hint

  • På enkelte modeller av PS3, må du kanskje bruke en adapter for å koble til enheten ved å bruke komponentkabler. Denne adapteren har en HDMI-kontakt i den ene enden og alle fem komponentpluggene på den andre, slik at du kan koble den til PS3 HDMI-port.