Hvordan koble Compact Flash-kort til Hjem stereoanlegg

Hvordan koble Compact Flash-kort til Hjem stereoanlegg


Compact Flash-kort er minne lagringsenheter som vanligvis finnes i digitale kameraer, personlige digitale assistenter (PDA) og smarttelefoner. Kortene er hver på størrelse med et frimerke og er uregelmessig formet på en kant med flat metallkontaktpinnene på den ene siden. En flash-kort kan fjernes fra en enhet, for eksempel et digitalt kamera og settes inn i en annen komponent, for eksempel en musikk-video mottaker for en hjemmekino stereoanlegg. Dette lar deg vise bildene som er lagret på flash-kort på en TV som er koblet til mottakeren. Du trenger enten en innebygd eller ekstern kortleser.

Bruksanvisning

1 Åpne døren på frontpanelet på mottakeren hvis den er utstyrt med en beskyttende dør deksel eller sjekk baksiden av komponenten for en flash-kortspor. Hvis mottakeren din er utstyrt med dette sporet, kan du sette inn flash-kortet direkte inn i enheten. Hvis ikke, trenger du en ekstern kortleser.

2 Koble USB-kabelen fra porten på siden av Compact Flash kortleser til USB-porten på AV-mottakeren.

3 Plugg i DC-strømledningen til kontakten på flash kortleser og koble den andre enden til en stikkontakt.

4 Sett inn compact flash-kortet inn i sporet på ekstern kortleser.

5 Bruk AV-receiverens fjernkontroll til å navigere gjennom bilder som er lagret på flash-kort.

Hint

  • Oppsettet krever en AV-mottaker med enten en innebygd kortleser eller USB-port for tilkobling av en ekstern kortleser.