Hvordan kjøpe tilbehør til en Honda scooter

Scootere tilbyr et rimelig alternativ til tradisjonell bil transport. De får store gass kjørelengde, har skarpe kjøreegenskaper og vanligvis ikke krever en spesiell tillatelse til å operere. Hvis du allerede eier en scooter, er du allerede kjent med disse fordelene, men vær oppmerksom på at scooteren trenger regelmessig vedlikehold og en og annen oppgradering til virkelig vare.

Bruksanvisning

1 Hodet til Honda Scootere hjemmeside. Dette er det beste stedet for å finne og kjøpe tilbehør til din scooter. Det er også enkelt å navigere og gjør finne modellspesifikke add-ons til en lek.

2 Finn din scooter i listen over modeller til venstre på siden og klikk på navnet.

3 Se etter "Varer" kategorien i midten av siden. Klikk på linken merket "Honda Originalt Tilbehør" rett under denne kategorien.

4 Bla nedover sider før du har nådd delen «All Scootere Tilbehør". Igjen, finne scooter navn og klikker på den.

5 Sjekk ut de tilgjengelige tilbehør til din modell. Når du har tatt et par sekunder for å slå dem over, klikk på produktet du ønsker å kjøpe.

6 Klikk på "Finn en forhandler" for å finne nærmeste Honda butikk som har tilbehøret på lager.

Hint

  • Det er en håndfull av tredjeparts selgere som vil ta din bestilling over nettet eller telefonen, men en faktisk forhandler tilbyr bedre service og pålitelighet.