Hvordan kjøpe en ny bil med minstelønn

The National Automobile Dealers Association og Federal Trade Commission sier at gjennomsnittsprisen for en ny bil er $ 28,400. Hvis du tjener minstelønn og har andre økonomiske forpliktelser, kan det være vanskelig å betale for en ny bil i sin helhet, eller for å kvalifisere for en auto lån som passer ditt budsjett. Før du begynner å handle for en bil, bygge opp kreditt, forskning alternativene og spare deg for en cash-forskuddsbetaling.

Bruksanvisning

1 Bestem hvor mye du har råd til å betale hver måned. Før du begynner å forske på nye biler, se på budsjettet og finne ut hvor mye du kan betale mot bilen månedlig. Skriv ned dette tallet, og ta den med deg når du begynner bilen shopping.

2 Snakk med banken din og bilforhandleren om lån problemer før shopping. Før du begynner å forske bestemte fabrikater og modeller, snakke med potensielle långivere om sine inntekter og kreditt krav.

3 Spar opp en nedbetaling av ikke mindre enn 10 prosent. En betydelig ned betaling på en ny bil vil redusere den månedlige innbetalinger og gi deg en bedre sjanse for å bli godkjent for et lån.

4 Bygg opp kreditten. Uavhengig av inntekt, vil ha en høy kreditt score, lav gjeld i forhold til inntekt, og etablert kreditt historie øke sjansene for å bli godkjent for en auto lån.

5 Gjør din forskning. Kontakte flere forhandlere før du foretar kjøpet, forskning priser og finansieringsmuligheter.

6 Finn en co-signataren. Hvis du ikke klarer å kvalifisere for et lån, samtidig som minstelønn, finne en slektning eller venn med god kreditt og solid inntekt som vil medundertegne på lånet ditt.