Hvordan kjøpe en iPod spill fra iTunes Store

Med alle de virkelig store tingene du kan gjøre med din iPod, er den eneste begrensningen du kanskje ikke vet hvordan du skal få mest mulig ut av din kul ny gadget. Hvis du har en iPod som kan vise video, kan du kjøpe spill fra iTunes Store og spille dem på iPod. Med disse enkle å følge instruksjoner, vil du være å spille spill på din iPod i noen få minutter.

Bruksanvisning

1 Slå på datamaskinen. iTunes er tilgjengelig for kjøp via iTunes Store. Komme det er enkelt; kjøpe spillene er enda enklere.

2 Velg iTunes-symbolet på datamaskinen. Når du kommer dit, klikker du på alternativet iTunes Store. Dette skal ta deg direkte til iTunes-butikken på nettet.

3 Klikk Games i iTunes Store alternativer. Dette bør være på venstre side meny området. Når du klikker på spillområdet, vil en meny med alle spillene dukker opp.

4 Shoppe rundt for et spill (eller spill) som du finner å være morsom. Mange spill vil ha demoer som du kan spille for å avgjøre om du virkelig vil ha dem. Dette er en utmerket måte å ikke ende opp med et spill som har en veldig interessant beskrivelse, men når du spiller, er ikke like gøy som du trodde det kunne være.

5 Klikk Kjøp spill når du har bestemt deg for spill som er riktig for deg. Du kan betale for spill med et kredittkort eller en PayPal-konto.

6 Koble iPod til datamaskinen. Det fine med å bruke iTunes til å laste ned spill til iPod er at spillene vil automatisk laste til iPod når du kobler den via USB-porten.

Hint

  • Alltid prøve og spille en demo av spillet før du kjøper den. Beskrivelser er fin, men kan være misvisende som å awesomeness av spillet.
  • Du kan bare spille iTunes-spill for iPod på iPod. De vil ikke jobbe på din datamaskin.
  • Du må ha en video skjerm på iPod for å spille spill på den.