Hvordan kjøpe en HDTV

Med all den nyskapende TV-teknologi, synes det å være å få stadig vanskeligere å bestemme hvilken type TV å kjøpe. HDTV eller HD-TV, tilbyr krystallklare bilder med levende farger og fantastisk lydanlegg. Å velge riktig HDTV er noe subjektivt, som alles smaker forskjellig og hver potensiell kjøper har ulike behov. Nedenfor er noen viktige funksjoner for å ta hensyn til når du skal avgjøre hvilken "bjeller og fløyter" du trenger i en HDTV og hvilken som er passer ditt budsjett.

Bruksanvisning

1 Analyser rommet der HDTV vil bli vist. Ta mål og bestemme nøyaktig hvor du vil at TV plassert for å få mest mulig ut av kjøpet. Prøv ikke å plassere TV direkte over fra et vindu, med mindre vinduene har gulvbelegg, som blende vil redusere bildekvaliteten. Du kan heller ikke ønsker å sitte for nær skjermen selv, som HD effekten vil bli svekket, og du vil se de faktiske fargepiksler. Jo nærmere du sitter, vil det verre bildekvaliteten være.

2 Bestem en skjermstørrelse, i samsvar med størrelsen på rommet ditt. Det er lurt å sørge for at HDTV du velger ikke overmanne hele rommet (eller kanskje du gjør). Husk denne formelen når de bestemmer seg for skjermstørrelse: for HDTV multiplisere avstanden vil du bli sittende unna TV-en (i inches) med 6 for å finne riktig skjermstørrelse (diagonalt i inches) at du bør kjøpe. Jo nærmere du sitter, bør den mindre skjermen være.

3 Vent på salg i lokale elektroniske butikker eller varehus. Hvis du betaler full pris for din HDTV, er sjansen stor for at en forbedret, mer cutting edge-modellen vil bli avslørt i løpet av uken, slippe prisene på de andre. Så raskt som produsentene finne en måte å forbedre HDTV, er det nesten uunngåelig at forbrukeren aldri vil ha mest up-to-date teknologi.

4 Velg stilen av HDTV som passer området beste. De bakprojeksjon modeller vil selvsagt ta opp mer plass på grunn av sine store tilbake paneler som vanligvis stikker ut om to og en halv fot fra veggen. Hvis du har plass til overs, kan du råd til en større skjerm med disse bakprojeksjon TV. Hvis du er begrenset på plass, eller bare begrenset på gulvplass, kan en flatskjerm HDTV henges på veggen slik at du kan bruke mer gulvplass for medie tårn for å huse de andre elektroniske komponenter. Husk disse flatskjerm-modeller har en tendens til å koste mer, slik at du kan ha til å bygge ned skjermstørrelsen.

5 Bestemme seg mellom en integrert HDTV eller en HDTV-klar modell. Den integrerte stil allerede vil ha en dekoder / tuner bygget rett inn og er klar til å motta sendinger gjennom en antenne. Den HD-klare modeller, mens vanligvis rimeligere, krever at man kjøper en egen dekoder / tuner til mottak av sendinger via en antenne.

6 Sitte foran HDTV-skjermer i butikken og se på bildekvaliteten på hvert merke. Bare fordi noe er billigere betyr ikke alltid det er en bedre avtale. Husk å slå av lyden opp (de fleste elektronikkbutikker bare har volumet opp på de dyreste, beste klingende modeller) som noen TV-er hjul du på med en anstendig bildekvalitet, men forferdelig lyd. Sjansene er, disse visnings modeller er koblet til HD-kanaler også, så spør hvordan bildekvaliteten er på ikke-HD-kanaler og be om å se på bildet. Det trolig fortsatt vil være en forbedring i forhold til den eksisterende TV, selv på ikke-HD-kanaler.

7 Vare på kvitteringen når du kjøper HDTV. Sørg for å be selskapet retningslinjer for retur og om ikke det er en "restocking fee" for elektroniske avkastning. Hvis du kommer hjem og har kjøperens anger, vil mange elektroniske butikker imot deg, men ikke stole på den, finne ut sikkert.