Hvordan kjøpe en bærbar TV / DVD Combo

Hvis du har barn, oddsen er høy at på ett eller annet tidspunkt har du ønsket at du kunne bare hale TV og DVD-spiller med deg for å eliminere kjedsomhet av bilturer eller lange dager med å kjøre ærend. En verden av bærbare TV / DVD komboer har åpnet opp en rekke valg, slik at du kan gjøre akkurat det i en enkelt pakke.

Bruksanvisning

1 Forskning hva slags bærbar TV / DVD komboer er tilgjengelig. Noen som hevder å være bærbare er egentlig ikke så lett å flytte fra ett sted til et annet, og dermed tar den bærbare del ut av ligningen.

2 Ikke nøy deg den billigste. Relativt rimelige spillere er billig for en grunn. Du kan ha reoccurring problemer som meny høydepunkter forsvinner og noen ganger visse DVDer vil ikke engang laste. Finn en mid-pris nivå enhet, og du vil ikke bli skuffet.

3 Bestem hvordan du vil bruke den bærbare TV / DVD combo. Tenk om du har tenkt å hale den rundt med deg eller holde den i mini-van. Hvis du kjøper en modell som går utelukkende på strøm, er det visse steder du aldri vil være i stand til å bruke den. Se etter en modell som har både batteri og elektrisk strømkilde.

4 Gå til en butikk for å se produktene slått på. Kjøp fra en pålitelig elektronikkbutikk eller et blad. Butikken vil ha så stor en investering i kvaliteten på produktet som deg; de ønsker ikke å se mye av avkastning, slik at de sannsynligvis vil bare selge produkter som ikke er i fare for en massiv tilbakekalling.

5 Følg nøye med kvaliteten på lyd og skjerm. Spør salg fagfolk til å sette en DVD i spilleren slik at du kan se hvordan det fungerer. Spør om de garantier for sine produkter så vel som deres returrett. Selv om det ikke alltid at du må ha reparasjoner på en TV, gjør det noen ganger skje så finn ut hva som dekkes og hva som ikke før du gjør ditt endelige valg.