Hvordan kjøpe Electone høreapparater

Hvordan kjøpe Electone høreapparater


Electone er et høreapparat produksjon delingen av det globale konsernet Siemens, som produserer høreapparater for latinamerikanere. Electone høreapparater kan tilpasses av produsenten siden ørene er like unik som fingeravtrykk.

Sjekke opp

Gå til legen din og få en anbefaling for en audiograf for å dobbeltsjekke hørselen. Også har legen din bekrefte at du har ekte hørselstap og ikke voks bygge opp, en svulst eller en annen sykdom som kan bøtes på. Den audiograf vil da gjøre et inntrykk av øret.

Stil

Velg stilen høreapparat du ønsker fra de som brukes i øregangen, de som bruker den konkave delen av øret, og de som er helt inne i øret. Vurdere tilpasning fra lineær krets, komprimering krets, programmerbar krets og ikke-programmerbar krets. Disse innstillingene justerer volum og tone.

Garanti

Den audiograf kan plassere ordren gjennom Electone for deg. Spør om garantier er tilgjengelig gjennom Electone. Du kan ringe selskapet direkte for å se om det gir dagens produsenter garantier eller rabatter. Du kan også sammenligne priser fra grossister, men du er ikke garantert tilpasning til øret.