Hvordan Kast avfetter Solvent

Avfetter løsemiddel er en bemerkelsesverdig produkt, som alle som har jobbet med problemet med fett eller olje kan bevitne. Ikke bare kommer den i mange former, men det er funnet i mange husholdninger og steder av virksomheten. Det er imidlertid klassifisert som farlig avfall og skal ikke bare håndteres med forsiktighet, men behandles som spesialavfall.

Bruksanvisning

1 Bruk avfettingsmiddel løsemiddel opp helt hvis mulig. Kjøpe små mengder av noe ansett som en farlig materiale og prøve og bruke produktet opp helt.

2 Les etiketten om riktig lagring og deponering av avfettingsmiddel løsemiddel. Følg alltid produsentens anvisninger, ikke bare for bruk, men etterpå også. Mange avfetter løsemidler kan lagres i en viss tid, men trenger å bli satt ut av rekkevidde for barn og dyr.

3 Spør om husholdningenes farlige roundups i ditt område. Mange lokale avfallsselskap tilbyr denne tjenesten en eller to ganger i året. Du kan også kontakte andre renovasjonsselskaper som finnes i telefonboken for flere alternativer.

4 La avfettingsmiddel løsemiddel i originalemballasjen og forsegle beholderen tett. Dette vil holde farlig materiale forurenser noe annet, og la alltid etiketter i takt, selv når du kaster en tom beholder unna.

5 Sjekk med naboer og venner for å se om de har bruk for noen ekstra avfettingsmiddel løsemiddel som du kan ha, i stedet for å kassere den ubrukte delen.

Hint

  • Feil avhending av farlige avfallsprodukter kan føre til potensielle bøter. Lever alltid avfetter løsemidler riktig.