Hvordan kan jeg forbedre gass kjørelengde på en Tundra du?

Hvordan kan jeg forbedre gass kjørelengde på en Tundra du?


Hvis du har en Toyota Tundra, har du sannsynligvis lurer på hvordan du kan forbedre gass kjørelengde og spare penger på drivstoff kostnader hver måned. Det er et par ting du kan gjøre for å sikre bedre gass kjørelengde.

Forventet Tundra MPG

Ifølge Toyota, vil den gjennomsnittlige mpg variere litt mellom hver Tundra trim pakke. For 2011 modeller, drivstofføkonomi var enten 15 mpg i byen og 20 mpg på motorveien eller 16 og 20.

dekktrykk

Når dekkene er under-oppblåst, motoren må jobbe hardere for å gå videre, øke mengden av gass som brukes. Den anbefalte PSI skal skrives på døren din, og selv om det kan variere fra år til år, det trolig vil være rundt 26 PSI for forhjulene og 29 PSI for bakhjulene.

bakluke Up

Som vist på en 2005 episode av «Mythbusters», kjører din Tundra med bakluken opp reduserer luftmotstand, slik at gass kjørelengde for å forbedre.

kjøre~~POS=TRUNC

Humøret og stressnivå kan påvirke drivstofføkonomi. Hvis du akselerere sakte, vil du brenne mindre drivstoff enn om du kjører aggressivt.

Rens ut sengen

Hvis sengen av Tundra har blitt et praktisk sted å oppbevare verktøy og utstyr, vil du kanskje revurdere dine valg. Kjører rundt med ekstra vekt i drosje eller seng av lastebilen øker drivstofforbruket.