Hvordan kan jeg finne Phone koder for opplåsing?

Hvis du har en telefon som bruker Subscriber Identity Module (SIM) -kort teknologi, blir du vanligvis bundet til å bruke leverandørens tjeneste med bare telefonene de tilbyr. Låse opp telefonen din kan løse dette bindende problem. For å låse opp telefonen, trenger du en kode som kan finnes fra ulike kilder.

Tredjeparts nettsider

Låse opp en telefon kan bli en kostbar oppgave, men en tilgjengelig alternativ er å bruke en tredjeparts nettside. Tredjeparts nettsteder tilbyr mobiltelefonen låse koder som ofte er mindre enn hva en leverandør ville belaste for å låse opp en telefon. Utvalget av låse koder på disse nettstedene vanligvis dekker alle de store telefontyper, og noen av de mindre populære, også. Når du har valgt din spesifisert telefon, betaler du gebyret at nettstedet kostnader og deretter ha koden sendt til deg. Nettsteder som gir låse koder er Unlocking.com og GSMliberty.net.

Leverandører

Mobiltelefon leverandører kan også tillate deg å låse opp telefonen. Ta kontakt med din leverandør og be dem om å låse opp telefonen eller gi låsekoden. Du kan bli belastet med et gebyr for denne tjenesten. Dette låse opp metoden er en pålitelig alternativ hvis du ikke ønsker å forholde seg til tredjeparter.

advarsler

Låse opp en telefon kommer ikke uten risiko. Gå inn feil kode kan føre til at telefonen skal bli virkningsløs. Noen telefoner er heller ikke garantert å fungere riktig etter å ha blitt låst opp.