Hvordan kan jeg få en nøkkel Unstuck gjøre fra en 2000 Pontiac?

Hvordan kan jeg få en nøkkel Unstuck gjøre fra en 2000 Pontiac?


Hvis nøkkelen er fast i tenningen på bilen din, er det viktig at du finner en måte å fjerne nøkkelen, slik at du kan gå ut av bilen. Forlater din nøkkel i tenningen av en bil uten tilsyn kan være en åpen samtale for bil tyver. Hvis du ikke har et ekstra sett med nøkler, kan du også låse deg selv ut av bilen hvis du la nøklene i tenningen. Det er ingen feilsikker metode for å fjerne nøklene fra tenningen av 2000 Pontiac, men det finnes noen alternativer som du kan prøve.

Bruksanvisning

1 Hvordan kan jeg få en nøkkel Unstuck gjøre fra en 2000 Pontiac?

Sørg for at bilen er i parken.

Bekreft at at bilen er i parken. Det er lett å svinge inn i en parkeringsplass, og prøver å vri om nøkkelen i tenningen uten å innse at bilen er stoppet, men du har forlatt det i stasjonen eller omvendt.

2 Hvordan kan jeg få en nøkkel Unstuck gjøre fra en 2000 Pontiac?

Wiggle hjulet frem og tilbake til unstick nøkkelen

Endre dreiemoment på rattet. Noen ganger når du har det travelt, kan du stoppe bilen og gå nøklene i tenningen før du helt slipper rattet. Du endrer plasseringen av tastene, hjul trekk, og de viktigste låses på plass. For å bøte på dette problemet, vrikker rattet til venstre og høyre når du prøver å flytte nøkkelen ut av tenningen. Dette vil frigjøre trykket på tasten.

3 Legg en halv teskje av WD-40 til tasten, eller gni grafitt lås smøremiddel på nøkkelen og nøkkelhullet. Hvis nøkkelen sitter fast på grunn av en smøring problem eller et lite stykke metall som har fanget i tenningen, smøring nøkkelen og flytte den inn og ut litt kan frigi nøkkelen. 4 Hvordan kan jeg få en nøkkel Unstuck gjøre fra en 2000 Pontiac?

En mekaniker kan være i stand til å fjerne nøklene hvis du ikke kan

Ta bilen til en mekaniker. Låssylinderen i bilen kan bli brutt. Ikke prøv å tvinge nøkkelen ut, siden dette kan brekke eller bøye nøkkelen. Dersom de sentrale brudd i tenningen, vil det bli enda vanskeligere å komme seg ut.