Hvordan justere en Mitsubishi WS-55819

Å gjøre justeringer til Mitsubishi WS-55819 projeksjons TV kan være nødvendig for fix visse problemer. WS-55819 er en 55-tommers HDTV som er designet for de fleste problemer som må løses ved å få tilgang til de interne komponentene eller servicemenyen. Noen problemer oppstår når du flytter TV-apparatet eller hvis noen deler har blitt erstattet, og innstillingene som konvergens må justeres. Spar penger ved å gjøre de justeringene selv.

Bruksanvisning

konvergens justering

1 Trykk på "Meny" -knappen på fjernkontrollen og trykk deretter på 0, 1, 5 og 9 i rekkefølge for å få tilgang til "Convergence Mode." Konvergens er synkronisering av de tre katodestrålerør å skape et klart videobilde. Når de er ikke riktig justert bildet mister fokus og må justeres.

2 Trykk på "4" -knappen på fjernkontrollen for å aktivere "Fine Conv" modus for å få tilgang til konvergens Crosshatch. The Crosshatch tillater finjustering av alle feiljustert konvergens områder på TV. Flytt markøren for å bla til noen av de 64 punktene som er grønn, rød eller blå, og må justeres.

3 Trykk på "Tilpass" -knappen for å velge en farget punkt og bruke markøren til å justere krysspunktet til den er hvit. Bla til alle krysspunkter og gjøre de justeringer som er nødvendig for å løse hele videobildet. Trykk "Meny" to ganger på fjernkontrollen for å lagre endringene og avslutte konvergens modus.

Screen Geometry

4 Koble en standard videosignal til TV-inngang og velger det som signalkilde ved å bruke "Input" -knappen på fjernkontrollen. Korriger skjermen geometri hvis videobildet ikke er justert riktig på skjermen. Dette er vanligvis ikke nødvendig etter endring projeksjonslinsen eller CRT rør.

5 Trykk på "Meny" -knappen på fjernkontrollen. Trykk på 0, 1, 5 og 7 i rekkefølge for å få tilgang til "Circuit Juster" modus. Trykk på "Audio" knappen på fjernkontrollen for å endre justeringsfunksjonen til "Defl Jungle" og trykk deretter "Video" for å velge det. Trykk på "Video" -knappen på fjernkontrollen for å komme til "7 VHGT" og trykk "Juster" for å sette den vertikale markøren til "4."

6 Trykk "Video" til "en HWD" er valgt. Trykk "Tilpass" for å sette den horisontale markør til "7." Trykk "Enter" for å lagre endringene og trykk deretter "Meny" to ganger for å gå ut av Circuit Juster modus. Test videobildet for å sikre det riktig fyller skjermen. Gjenta trinn 1 til 3 for å foreta nødvendige justeringer i skjerminnstillingene.