Hvordan jeg Wire en 1992 Honda Civic Horn?

Hvordan jeg Wire en 1992 Honda Civic Horn?


Hvis du installerer en ettermarkedet rattet på Honda Civic, må du kanskje gjøre noen endringer for at hornet skal fungere. Noen enkel elektrisk arbeid kan løse dette problemet. Hvis Civic er utstyrt med kollisjonsputer, bør du konsultere en profesjonell før du prøver å koble hornet. Hvis du ikke er kjent med å jobbe med kollisjonsputer, kunne de ved et uhell distribuere, noe som resulterer i personskade.

Bruksanvisning

1 Koble Civic batteri ved å skru den negative (svart) batterikabelen med en skiftenøkkel.

2 Pop av Honda emblem i midten av rattet med en flat skrutrekker. Bruk en 19 mm pipe å fjerne rattet skruen og fjern rattet.

3 Koble til en 14- eller 16-gauge til et stykke metall (eller en messing skohorn). Metallet brikke vil fungere som en jording kilde for horn er knappen wire. Fest ledningen så det er konstant kontakt med baksiden av rattet hub.

4 Finn horn stafetten under dashbordet sikringsskap området. Trekk støpselet ut releet og koble bakken til strømkontakten i pluggen.

5 Installer horn. Plugg den kvinnelige tilkobling, koblet til huben, i hornet. Bruk en hunn-til-hunn ledning til å koble den indre ringen av navet til den mannlige tilkoblingen på hornet er knapp.

6 Koble Civic batteri deretter teste hornet for å sjekke at alle tilkoblingene fungerer som de skal.

7 Sett på rattet. Installasjonen er det motsatte av fjerning.