Hvordan jeg laster ned musikk til min iPod?

Hvordan jeg laster ned musikk til min iPod?


Å ha en iPod er bare så bra som musikken du har på den. Hvis du aldri har brukt en iPod før, kan du ikke vet hvordan du overfører musikk fra datamaskinen til iPod. Det er ikke vanskelig, men du må sørge for at du har fått din datamaskin satt opp riktig først. Når du gjør det, all den musikken du noen gang ønsket å lytte til kan lastes ned til iPod.

Hooking iPod opp til datamaskinen

Enten du har en PC eller en Mac, er denne delen ganske lett. Alt du må gjøre er å sørge for at du har riktig kabel for konfigurasjonen, som skal komme med din iPod når du kjøper den. Koble kabelen til datamaskinen og iPod og vente en liten stund. Datamaskinen skal "se" den nye maskinvaren vedlagt, og du skal nå være i stand til å vise innholdet på datamaskinen.

Får den nedlastede musikken på iPod

Her er der det blir vanskelig. Mens datamaskinen kan nå se din iPod, vil det ikke være i stand til å se musikken din med mindre du får tilgang til det gjennom iTunes. Du kan bruke andre musikkspillere for å organisere og spille musikk på datamaskinen din, men den eneste programvaren som fullt ut kan kommunisere med iPod er Apples proprietære iTunes. Heldigvis er det tilgjengelig for gratis nedlasting fra deres hjemmeside. Se Ressurser for en link til den nyeste versjonen for din datamaskin plattform. En gratis kopi av iTunes er vanligvis inkludert når du kjøper iPod, men Apple nettsted har alltid den nyeste versjonen tilgjengelig.

Følg instruksjonene som installasjonsprogrammet vil gi deg. Når du har installert iTunes på maskinen din, klikk på "Library". Dette vil vise alle og all musikken du har nå fått på din datamaskin i MP3 eller MP4-format --- de to filtypene som iPod gjenkjenner og spiller. Det spiller ingen rolle om disse er MP3 eller MP4-filer du har gjort fra CDer som du har rippet eller sanger du har kjøpt gjennom iTunes Store, Amazon, eMusic eller en annen lignende online musikk-forhandler --- de bør alle være synlig.

Derfra er det et spørsmål om å dra og slippe musikken du ønsker på din iPod fra biblioteket til iPod. Du har en rekke måter som du kan sortere musikken din for å finne bestemte sanger om biblioteket er stor. Hvis du vet hvilken sang, artist eller album spesielt at du leter etter, kan du også bruke iTunes søkefunksjonen for å lete etter en bestemt tekst. Derfra klikker du bare på sangen (e) du ønsker og dra til iPod, som skal vises i menyen på venstre side av iTunes-grensesnittet.
Statusvinduet på toppen av skjermen vil fortelle deg at det er hardt arbeid å kopiere musikken din, og den vil fortelle deg når det er gjort, også iTunes. For å dobbeltsjekke, klikk iPod for å se hva som er på den. Du skal se musikken din vises, og du skal nå være i stand til å få tilgang til og spille det på din iPod når og hvor du vil.