Hvordan jeg Drain trenger en Echo Radiator?

Unnlatelse av å utføre regelmessig forebyggende vedlikehold er den vanligste årsaken til problemer når du forsøker å tappe radiatoren din Toyota Echo. Toyota anbefaler at du skyller og fylle Echo kjølesystem gang hver 45.000 miles. Dette bidrar til å hindrer sediment oppbygging innenfor radiatoren som potensielt kan tette kjølesystemet. Med noen mindre verktøy, kan du spare tid og penger ved å lære hvordan å tappe Echo radiator akkurat som hjemme. Jobben bør ta mindre enn 35 minutter å gjøre.

Bruksanvisning

1 Hev og støtte panseret på Echo. Fjern radiatorlokket og sett den til side av arbeidsområdet. Hvis du nylig har kjørt bilen, vente to timer på bilen avkjøles helt, siden åpningen en varm radiator kan føre til personskade.

2 Påfør nødbremsen og heve bilen med en bil jack på førersiden rett bak forhjulet. Plasser en jack stå under rammen rail for å støtte bilen.

3 Skyv under fronten av bilen på førersiden under radiatoren. Ved hjelp av en pipenøkkel, fjern de fem boltene som holder sprutbeskyttelse på plass. Sett boltene i lommen og sett plastsprutbeskyttelse til siden.

4 Finn radiatoren tappepluggen i bunnen hjørne av radiatoren. Mens du observerer tappepluggen titt under sin monteringsposisjon og skal du se en svart avløpsrør.

5 Plasser kjølevæsken renne pannen rett under dreneringsrøret. Rotere tappepluggen mot urviseren inntil en jevn strøm av kjølevæske som kommer ut av dreneringsrøret. Hvis ingen kjølevæske kommer ut av avløpsrøret da det kan bli tett av smuss.

6 Unbend og rette på kroken del av en wire kleshenger. Sakte setter hengeren inn i avløpsrøret, ikke mer enn 3 inches. Wiggle hengeren rundt mens det er i røret og trekk den ut når kjølevæsken begynner å renne. La kjølevæsken til å renne i 10 til 15 minutter før du lukker dreneringspluggen og fyll på radiatoren.

Hint

  • Hvis radiatoren fremdeles ikke klarer å tømme kjølevann etter å ha fullført denne prosedyren, lukker dreneringspluggen. Plasser kjølevæsken renne pannen under den nedre radiatorslangen. Løsne slangeklemmen på den nedre slangen og trekke slangen av radiatoren. Kjølevæsken kommer fossende ut, så sørg for at dreneringspannen er riktig plassert. Rydd opp noen sølt kjølevæske med en gang fordi dyr er tiltrukket av sin lukt og får i seg det.