Hvordan identifisere private samtaler

Hvordan identifisere private samtaler


Når du mottar en uoppfordret eller uønsket telefonsamtale, vil den som ringer ofte bli blokkert. Du ønsker kanskje å få informasjon om telefonsamtalen. En innringer har en rekke måter å beskytte sitt telefonnummer fra å bli sett. Til tross for disse metodene, prosessen for å spore en uventet telefonsamtale er relativt enkelt, og etter å følge noen enkle trinn du kan bruke den som ringer informasjon til å stoppe uønskede samtaler i fremtiden.

Bruksanvisning

1 Dial

57 umiddelbart etter å ha mottatt den private telefonsamtalen. Som samtalen var privat, vil du bli satt over til en automatisert tjeneste som vil gi deg den som ringer sant telefonnummer. Hvis du ikke har et abonnement for 57-tjenesten, vil du bli belastet.

2 Gjennomføre en omvendt look-up. Det er mange nettsteder på nettet som tilbyr et omvendt telefonnummer look-up service. Hvis nummeret er børsnoterte, kan du hente innringerens navn og adresse.

3 Ta kontakt med telefonoperatøren og be det å plassere en blokk på nummeret. En liten serviceavgift kan plasseres på kontoen din for blokkerte telefonnumre.