Hvordan Haul en kano på en pickup lastebil

Hvordan Haul en kano på en pickup lastebil


Den åpne seng av en lastebil vanligvis gjør transport av gods til en lek, men også en stor pickup lastebil møter problemer når du skal transportere en kano. Kanoer er tungvint, noe som gjør dem vanskelig å plassere og piske til en lastebil. Når du får kanoen sikkert på lastebilen, men surre det i stedet er en enkel oppgave. Det finnes to metoder for å sikre og haling kanoen, puten metode og rack-metoden.

Bruksanvisning

Pad Method

1 Posisjon to pads horisontalt over taket av lastebilen din cab, en rett ved siden av frontruten og den andre på slutten av førerhuset. Bruk pads lenge nok til å strekke hele veien over taket med minst 4 inches av ekstra polstring henging av begge sider av førerhuset.

2 Åpne dørene til lastebilen. Brette de løse endene av puten nær frontruten i døren og kantene på baksiden pad på baksiden av døren. Hvis du har en fire-dørs cab, brette endene av andre puten inn bak dørene på hytta og ikke fordørene.

3 Løfte den ene side av kanoen mens en assistent løfter den andre. Hev kanoen over hodet og ta det ned på førerhuset på lastebilen. Plasser kanoen slik at fronten slutten av kano på linje med lastebil støtfanger og bakenden på linje med bakluken.

4 Træ en tykk strikk ledningen gjennom kroken på forsiden av kanoen. Hekt begge ender av strikk ledningen under støtfangeren på bilen. Gjør det samme på baksiden av kanoen. Hold bakluken i lukket stilling mens du arbeider.

5 Åpne døren (dørene hvis du har en fire-dørs cab) på venstre side av lastebilen. Brette slutten av to bungee ledninger inn i førerhuset og lukke døren på dem. Kast den andre enden av strikk snorer over kanoen slik at de henger ned på høyre side av førerhuset.

6 Lukk de løse endene av strikk snorer inn i lastebil dørene til høyre. Ledningene skal strekke tett over toppen av kanoen.

7 Test stabilitet av obligasjonene ved å prøve å løfte eller riste kano. Når den er riktig sikret, bør kanoen ikke flytte uten å flytte lastebilen også.

8 Kjøre til målet og koble fra bungee ledninger som hviler over midten av kanoen. Fjern tilbake strikk ledningen og front strikk ledningen. Løft kano på toppen av lastebilen.

Rack Method

9 Løft kanoen på kanostativ på taket av lastebilen. Ha en assistent hjelpe deg. Stille opp på forsiden av kano med fremre støtfanger av lastebilen.

10 Skyv en strikk ledningen gjennom kroken på forsiden av kanoen. Trekk begge ender av strikk ledningen ned og feste dem til fronten støtfangeren på bilen.

11 Træ en strikk ledningen gjennom baksiden kroken på kanoen. Fest endene av strikk snorer under støtfangeren bak.

12 Hook ene siden av en strikk ledningen til venstre side av stativet nær frontruten. Kast strikk ledningen over kanoen og fest den til den andre siden av stativet. Sikre en andre strikk ledningen på denne måten på den andre siden av stativet.

1. 3 Rist kano for å sikre at det er trygt. Kanoen skal ikke bevege seg uavhengig av kjøretøyet.

Hint

  • Kjør forsiktig med kano på taket. Bytter sakte og stopper jevnlig for å sikre de båndene som holder kanoen på plass forbli stramt.