Hvordan Hard Wire en Radar Detector

Hard kabling en radar detektor i bilen vil bidra til å unngå rot på dashbordet og rundt instrumentpanelet. Mens de fleste radarvarslere kommer med en adapter for å koble dem til en sigarettenner eller tilbehør stikkontakt, vil mange ganger plasseringen av radar detektor være en bekymring for tyveri.

Bruksanvisning

1 Koble fra batteriet i bilen ved hjelp av en socket og skralle for å sikre at ingenting blir kortsluttet under installasjonen.

2 Bestem deg for en plassering for radar detektor. Du vil ønske å være i stand til å se det lett, mens på samme tid slik at den er stabil og sikker.

3 Finn en strømkilde for radar detektor og finne ut om du trenger mer ledning for å nå den, eller hvis den medfølgende ledningen vil nå kilden. Selv om det kan kreve litt mer arbeid og strekker ledninger, er en svitsjet strømforsyning i sikringsskapet av kjøretøyet vanligvis ideelt.

4 Bestem hva slags hvis montering vil være nødvendig å koble til strømkilden. I de fleste biler, vil det være en svitsjet strømforsyning med en mannlig blad terminal i sikringsskapet. Dette er den anbefalte stedet for å plukke opp strøm.

5 Kjør ledningen for den så langt mot kilden som mulig, skjule det underveis i henhold trim arbeid, headliner, eller dashbordet. Du må fjerne den lettere adapter fra ledningen.

6 Skru festeskruene på lysere adapteren hvis den har dem; ellers kan du lirke halvdelene fra hverandre forsiktig med en rett skrutrekker for å avsløre ledningene inni. Merk og merk med elektriske tape hvilken ledning går til sentrum av adapteren som dette vil være din makt bly.

7 Kutt ledningene løs fra adapteren og avisolere utenfor enden av ledningene 1/4 til 5/8 av en tomme tilbake. Velg et riktig dimensjonert rotenden og koble strømledningen til den røde ledningen. Forlate bakken for nå.

8 Sett stripete parti av ledningen inn i den metallbeslaget røret og klemme røret lukket med en krympeverktøy. Gjenta dette på den røde forlengelse ledningen du allerede har kuttet.

9 Velg riktig størrelse kvinnelige flatstift og installere det på den motsatte enden av den røde kabelen. Nå kobler kontakten ved sikringsboksen og skjule ledningen under dashbordet.

10 Finn en berg på kjøretøyet. Bakken må være solid og lett å komme til. Et chassis bakken er best, så hvis du kan finne en bolt eller skrue som er koblet til kjøretøyets understell, bruk den.

11 Koble en butt ende-kontakt til bakken ledningen som kommer fra radar detektor og deretter til en lang lang sorte ledningen akkurat som du gjorde med den røde ledningen. Kjør ledningen til bakken og klippe det til riktig lengde med wire cutters. Fest en riktig størrelse ring kontakten til ledningen og deretter til bolten eller skruen du skal bruke for å jorde kretsen.

12 Skjule denne ledningen bak trim, headliner eller bindestrek. Pakk eventuelle forbindelser som kan være utsatt for varme, vær, fuktighet eller vibrasjon med svart elektriske tape for å beskytte dem.

1. 3 Skift ut trim du kan ha tatt av under installasjonen og koble til batteriet. Nå kan du teste radar detektor funksjon ved å vri på nøkkelen og slår på enheten. Hvis alle tilkoblinger er god, bør enheten starte opp og fungere som det gjorde plugges inn i sigarettenneren.

Hint

  • Bruk wire som er rangert høyt nok for hvor mye strømforbruket du vil kreve. Hvis du er usikker, snakk med noen på din lokale auto deler butikken for å få hjelp. Underdimensjonert ledning kan føre til brann eller annen farlig tilstand.