Hvordan gjøre 1999 Jeep Cherokee Raskere

Hvordan gjøre 1999 Jeep Cherokee Raskere


I USA, kom det 1999 Jeep Cherokee utstyrt med en 4,0 eller 2,5 liters motor. Den 4,0 liters motor var den mest populære, spesielt med off-roading mengden. Det finnes flere alternativer for å gjøre Cherokee raskere. Noen kan gjøres enkelt ved eieren, mens andre alternativer kan kreve hjelp eller service av en profesjonell.

Bruksanvisning

1 Omprogrammere Jeep datamaskin med en Flashpaq av superchips. Denne håndholdte enheten kan tune både motor og girkasse for optimal ytelse. Omprogrammering av maskinen også kan forbedre drivstofføkonomi og kjørbarhet. Enheten er hendig når "check engine" lyset kommer på og feilkoden må leses. Det er lett å installere i on-board diagnose port plassert under dashbordet, uten bruk av verktøy. Når oppdateringer for datamaskinen er tilgjengelige, kan de lastes ned fra superchips online. Dette kan brukes med enten motoralternativ.

2 Legg til en kompressor til en av motorene for å øke hestekrefter og ytelse. Avhengig av kit valgt, bør det være nok plass under panseret på Jeep til å passe i supercharger uten å måtte skjære hull i panseret. Installere en av disse pakkene er en omfattende prosess, og bør gjøres av en automotive profesjonell. Økt drivstofføkonomi kan være en ekstra fordel av supercharger, som det fører drivstoff til å brenne mer effektivt.

3 Tune opp motoren din. Denne rutinen vedlikehold ofte blir utsatt over tid eller glemt helt. Se i brukerhåndboken for å finne ut hva Jeep anbefaler for en melodi. Ren olje, en ny drivstoffilter, samt nye plugger og ledninger er bare grunnleggende, men kan bety en stor forskjell i måten Jeep kjører.

4 Skift ut det gamle eksosanlegg med en ettermarkedet en. Dette er et prosjekt som kan gjøres av eier med noen få verktøy og en god eksos kit. Butikker installere også eksos kits for eierne. En bedre eksos system hjelper motoren "puster" bedre, noe som kan øke hestekrefter og bedre motorytelse. Merk at noen lyddempere er høyere enn andre, og noen kan være for høyt for støy minking lover.