Hvordan forbedre ytelsen til My 1996 Blazer

Eldre modell biler som 1996 Chevrolet Blazer lider av redusert ytelse av mange grunner. Motorene slites ned. Gunk bygger seg opp i oljepanner. Opphengs sags. Uavhengig av årsak, øker ytelsen til Blazer betyr å se på rengjøring og oppdatere din motor å kjøre jevnere og renere mens reparere eller erstatte gamle og utslitte deler på kroppen og understell. De fleste oppgraderinger er umiddelbar med merk ytelsen øker; Men noen oppdateringer ta tid før du vil se resultatet.

Bruksanvisning

1 Tune opp bilen. Inspiser og erstatt slitte eller ødelagte tennpluggkabler, vifte belter og slanger. Se etter tegn på slitasje som fraying belter, svulmende slanger eller synlige ledninger. Mest utskiftbare deler koble med en skrutrekker eller pipenøkkel, eller for hånd. Alle reservedeler er tilgjengelig på en auto deler forhandler. Kontrollere om batteriet er tegn til korrosjon og ren med et batteri renere spray og stålbørste. Skyll med vann.

2 Kontroller dekkene for skader (grov trå, flate flekker, utbulinger). Skifte dekk etter behov gjennom en profesjonell dekk butikk. Har fagfolk inspisere noen skadet dekk for å finne årsaken (suspensjon, justering eller vei fare) og har en profesjonell erstatte suspensjon eller justere hjulene.

3 Ha en full system diagnostisk utført. Har noen deler som har behov for reparasjon eller utskifting korrigert slik som de forskjellige sensorene i kjøretøyet. En full diagnostisk vurdering som dette er kostbart, men identifiserer eventuelle problemer som kan være til stede i de ulike elektriske systemer. Sørge for at alle dine ulike deler og stykker fungere skikkelig forbedrer drastisk ytelse i kjøretøyet.

4 Oppgrader inntaket ved å erstatte den eksisterende luftfilter til en tørr eller oljet levetid luftfilter. K & N gjør filtre for 4.3L motor (den eneste tilgjengelige i en 1996 Blazer) som kan kjøpes på de fleste auto deler butikker. K & n anvender en oljet luftfilter for å redusere mengden av materiale mellom motoren og den luft det er behov for, slik at mer luft å passere gjennom inntaket. Tørre versjoner av oljet luftfilteret operere på samme måte, men uten behov for årlige oljing.

5 Erstatte de eksisterende plugger. Med en seks-sylindret motor, oppgradere dine plugger til en split-platina plugg reduserer feiltenning og forbedrer ytelsen med opptil 10 prosent. Flere deler produsenter produsere platina eller iridium plugger laget for dette formålet. Fjerne og erstatte en tennplugg om gangen med en tennpluggnøkkel slik at man ikke koble feil ledning til feil tennplugg.

6 Ha olje hengt hver 3000 miles og bruke syntetiske eller syntetiske blandingsoljer med en motor olje additiv. Olje tilsetningsstoffer inneholder kjemikalier som Gjenoppretting selene for forlenget motorens levetid og økt ytelse. Med et kjøretøy som har logget over 100.000 miles (ikke en urealistisk forventning på mer enn ti år gammelt Blazer), bruk tilsetningsstoffer ved hvert oljeskift. Fagfolk på et glidemiddel butikk vil teste batteriet, inspisere ulike væskenivåer inkludert din girkasse og drivverk, fett eventuelle beslag og inspisere dekkene for skader under oljeskift. Kontrollen vil holde deg underrettet om ethvert område av kjøretøy som trenger oppmerksomhet.

7 Har dine injektorer rengjøres hver 20.000 miles. En grundig rengjøring av en profesjonell tømmer ut sot og karbon buildup fra injektorer og bruke et drivstoff injektor additiv renere i drivstofftanken bidrar til å holde den ren. De fleste lube butikker vil behandle en innsprøytning rengjøring under et oljeskift hvis bedt om å spare tid.

Hint

  • Trinn 1 til 3 kan oppnås ved å ta bilen til en profesjonell reparatør, men vil koste litt ekstra for detaljert inspeksjon, dekk inspeksjon og en full melodi. Prosessen, enten gjort profesjonelt eller av deg selv, bør gjøres en gang i året for å sikre riktig funksjon av kjøretøyet.