Hvordan forbedre KM på Goldwing 1500

Honda Goldwing er en kraftig, tung motorsykkel. Det blir et gjennomsnitt på 32 miles til gallon, ifølge Total Motorsykkel. Men det er en mulighet for at du kan få mer enn 32 miles til gallon fra Goldwing hvis du bevisst gjør en innsats for å forbedre drivstofføkonomien. Det er flere endringer du kan gjøre på den måten du ri og vedlikeholde din motorsykkel som kan hjelpe deg å spare liter gass i det lange løp.

Bruksanvisning

1 Ta godt vare på Goldwing motorsykkel motor ved å sørge for å kontrollere og skifte olje regelmessig, utfører tune-ups og gjør rettidig reparasjoner. Jo verre form motoren din er i, jo vanskeligere blir nødt til å jobbe for å drive sykkelen og desto mer drivstoff vil forbruke i prosessen.

2 Reduser tiden sykkelen tilbringer tomgang. Tomgang bruker drivstoff uten å dekke alle avstander, så det minsker drivstofføkonomi.

3 Kjør sykkel forsiktig. Unngå brå hastigheten øker eller minsker. Opprettholde en rimelig jevn hastighet. Endre motorhastigheten fører til at Goldwing å forbruke mer drivstoff, som ikke reiser på hastigheter i overkant av 55 miles per time.

4 Kontroller alltid at Goldwing dekkene er riktig lufttrykk. Lavt dekktrykk kan tvinge motoren til å jobbe hardere og bruker mer drivstoff ved å øke motstanden på sykkelen.