Hvordan forbedre Chevy 6,0 Vortec gass kjørelengde

Hvordan forbedre Chevy 6,0 Vortec gass kjørelengde


Med høyere gasspriser kommet for å bli, folk er ute etter måter å forbedre gass kjørelengde på sine biler. Dette gjelder spesielt for de som eier biler med stor forskyvning motorer beregnet for arbeidsrettede applikasjoner som Chevy 6,0 Vortec, i dag brukes i en rekke lastebiler og SUVer laget av General Motors. Gass-lagring tips kan hjelpe eiere av denne store 8-sylindret motor forbedre gass kjørelengde og spare penger på drivstoff kostnader.

Bruksanvisning

1 Endre dine kjørevaner. Brå starter, konstant hard akselerasjon og fart kan føre til at Vortec 6,0 til å konsumere mer drivstoff enn nødvendig. Glatte starter fra stillestående, myk akselerasjon og bor innenfor fartsgrensene kan hjelpe deg med å spare drivstoff.

2 Endre bilens tennplugger, tennplugg ledninger, væsker og filtre når anbefalt av produsenten. Erstatte disse komponentene hjelper Vortec 6,0 presterer bedre når du bruker mindre drivstoff. Ifølge US Department of Energy, kan en regelmessig tune-up netto en 4 prosent gevinst i drivstofføkonomi.

3 Konsolidere antall stopp for å lage og velge kortere, mindre trafikkerte ruter. Gjør du det kan holde deg fra å kaste bort drivstoff på flere stopp, spesielt i biler som er utstyrt med en motor like stor som Vortec 6.0.

4 Eliminere overflødig vekt du bærer rundt. Hvis du har tungt utstyr eller gjenstander i bilen som du ikke trenger å bære med seg, fjerne dem. Mens de fleste biler som har Vortec 6.0 er arbeidsrettet, fjerning av tungt utstyr og andre gjenstander når de ikke trengs fortsatt er fornuftig.

5 Sørg for at dekkene er riktig lufttrykk. Dekk som er under-oppblåst skape overskudd dra som kan ikke bare ta med din gass kjørelengde ned, men også føre til for tidlig dekk svikt og uforsvarlig håndtering. Finn den anbefalte psi vurdering på sideveggen av dekket og sjekke dekkets aktuelle lufttrykket med et dekk-trykkmåler.

6 Slå av motoren på tomgang i lengre perioder av gangen. Tomgang ikke gjør annet enn bortkastet drivstoff og unødvendig forurensning, spesielt med en motor like stor som Vortec 6.0.