Hvordan Fold Down baksetet på en 2002 Grand Prix

Selv om Grand Prix startet som en luksuriøs bil, GM slutt redesignet kjøretøyet for å tjene som en familievennlig, mellomstore sedan. Dessverre ble den nye-look Grand Prix utstyrt med en mindre enn gjennomsnittet baksetet. Jada, Grand Prix hadde god plass til å laste opp bæreposer, bagasje og for skyt barna rundt, men hvis du trenger å flytte mer tungvint elementer, for eksempel en stige eller en liten madrass, kan du være på et tap. Heldigvis GM kompensert for en liten baksetet ved å tilby en metode som Grand Prix-eierne kunne flate sine biler "baksetene i en horisontal posisjon for å bære store og merkelig formede elementer lettere.

Bruksanvisning

1 Fjern alle elementer fra baksetet av Grand Prix.

2 Åpne bagasjerommet. Hvis du har en nøkkelfri fjernkontroll, vil en koffert utløserknappen være plassert på fjernkontrollen, under knappene for å låse og låse opp bilen. Hvis du ikke har en nøkkelfri fjernkontroll, vil du finne stammen utløserknappen i hanskerommet på bilen.

3 Søk i bagasjerommet interiør for seteutløserhåndtak. De er plassert på venstre og høyre side av stammen, nær baksiden.

4 Trekk setet utløserhåndtakene for å låse opp baksetet. Baksetet av bilen vil komme løs i to seksjoner, i en 60/40 splitt.

5 Åpne bakdekselet og trekke baksetet ned i vannrett stilling.

Hint

  • For å flytte baksetet tilbake til sin opprinnelige posisjon, er det bare å skyve hvert sete seksjon tilbake vertikalt til det låses på plass.