Hvordan Flash ROM på en EVO

Hvordan Flash ROM på en EVO


En av de viktigste fordelene ved å ha en rotfestet HTC EVO 4G er evnen til å blinke tilpassede ROM på din smarttelefon. Custom ROMs, som vanligvis laget av brukere entusiast samfunnet, kan du kjøre en alternativ brukeropplevelsen på telefonen. Med en rotfestet telefon, kan du raskt og enkelt blinke noen ROM du ønsker på din HTC EVO 4G.

Bruksanvisning

1 Last ned installasjonspakken for hvilken ROM du ønsker å installere. Disse er tilgjengelige på en rekke tredjeparts entusiast ROM utvikling nettsteder, men selve ROM vil alltid være omsluttet av en ZIP-fil. Se i XDA utvikler EVO 4G utvikling forum som utgangspunkt for noen bruker utviklet EVO 4G ROM.

2 Bruk USB-kabelen til å koble telefonen og datamaskinen. Velg "Disk Mode" og gjennom "Min datamaskin", drar ROM installasjons ZIP filen til EVO SD-kort.

3 Slå av telefonen. Hold nede "Volume down" og "Power" for å starte EVO inn HBOOT modus. Bruk volum rocker å gå til "RECOVERY". Trykk ned på EVO fysiske rulleknapp for å starte gjenopprettingsmodus. Her vil en tekst meny med flere alternativer vises i øvre venstre hjørne av skjermen.

4 Bruk volum rocker å bla ned til "Installer zip fra sdcard". Trykk på rulleknappen.

5 Marker "Velg zip fra sdcard" og trykk på rulleknappen. Her vil SD-kortet innholdet skal vises, inkludert ROM ZIP-fil.

6 Marker ROM ZIP-fil og trykk på rulleknappen. EVO vil be for deg å bekrefte installasjonen --- Trykk på rulleknappen igjen for å starte ROM-blinkende prosessen. Dette vil signalet opp et skjermfremdriftslinje; når den forsvinner, start EVO å fullføre ROM blinkende prosessen.

Hint

  • En rotfestet HTC EVO 4G er obligatorisk for å flash ROM --- hvis telefonen er unrooted, vil du ikke være i stand til å installere nye ROMs på den.
  • Fordi ROM blinkende blir vedlikeholdt av telefonen entusiast samfunnet, er offisiell teknisk support praktisk talt ikke-eksisterende. Sørg for at du er komfortabel tilpasning og endre telefonens interne innstillinger før du prøver en ROM flash.