Hvordan Flash en Virgin Mobile Wild Card til Cricket

Kyocera Wild Card telefonen er utstyrt med et fullt QWERTY-tastatur, taleoppringing og Bluetooth. Fordi enheten ble tilbudt både på Virgin Mobile og Cricket nettverk, vil du være i stand til å beholde de fleste av telefonens funksjoner å bruke med Cricket, hvis du har enheten blinket. Blinkende din Wild Card telefonen vil omprogrammere nettverksinnstillingene på enheten din til Cricket innstillinger. Du kan ha telefonen blinket ved å kontakte en Cricket sted i området for å utføre tjenestene.

Bruksanvisning

1 Kontakt en Cricket butikk i ditt område og følger instruksjonene for å snakke med en representant.

2 Informer representant for din hensikt å blinke en Virgin Mobile Wild Card telefonen til bruk med deres selskap.

3 Spør representant til å henvise deg til en Cricket plassering som utfører mobiltelefon blinkende tjenester.

4 Besøk plasseringen og gi teknikeren med din mobiltelefon. Du kan bli bedt om å betale en avgift for de blinkende tjenester.

5 Snakk med en representant for å sette opp en konto. Gi representant med ditt navn, fakturaadresse og personnummer (hvis aktuelt).

6 Vent til tekniker for å fullføre blinkende og aktivisering service på Wild Card telefon. Det kan ta alt fra 30 til 60 minutter å fullføre tjenestene.

Hint

  • Det er antydet at du ikke prøver å flashe Virgin Mobile Wild Card ringe selv, som du kan ved et uhell sletter nødvendig PRL og telefoninnstillingsfiler fra enheten, noe som vil gjøre den ubrukelig med Cricket.
  • Blinkende din Virgin Mobile Wild Card telefonen vil fjerne alle data fra enheten. Sikkerhetskopier alle viktige filer før du starter å blinke prosessen.