Hvordan fjerner jeg har en Blackberry-enhet?

Hvordan fjerner jeg har en Blackberry-enhet?


Du ønsker kanskje å fjerne informasjon ut av Blackberry-enheten når programvaren begynner å svikte, eller når du gir enheten til noen andre og ikke vil at de skal få informasjon. Fjerne en Blackberry vil slette all informasjon som du har lagt til enheten, inkludert kontaktlisten, kalender og installerte programmer, samt eventuelle endringer i innstillinger eller systemfiler. Fjerne en Blackberry vil i hovedsak returnere enheten til fabrikkinnstillingene, som kan løse et stort antall programvareproblemer.

Bruksanvisning

1 Naviger til ikonet programmer, som ser ut som en Blackberry symbol, og velg den for å få opp programlisten. Bla ned til "Alternativer", som ser ut som en skiftenøkkel, og velg den.

2 Rull ned til innstillingen "Security Options" og velg det. På noen eldre Blackberry-modeller, kan dette være merket som bare "Sikkerhet". Velg "General Settings" fra den neste listen over alternativer.

3 Trykk på Blackberry-tasten, plassert til venstre for styrekulen eller styreflaten, for å få opp hurtigmenyen. Bla ned til "Tørk Handheld" og velg den.

4 Sett en hake ved siden av "Inkluder tredjeparts applikasjoner" ved å bla til det og klikke på den. Deretter ruller du ned til "Continue" og velg den.

5 Skriv inn ordet "Blackberry" inn i enheten, og trykk på styrekulen for å fjerne enheten. Blackberry vil ta noen minutter for å fjerne enheten, og deretter vil det automatisk tilbakestilt.