Hvordan fjerner jeg en 1994 Cadillac STS ratt?

Fjerning av rattstammen på 1994 Cadillac STS er en oppgave som må gjennomføres dersom det oppstår skade på selve kolonnen. 1996 STS er den sjette generasjon av Cadillac STS modell som skal produseres av Cadillac. Du kan fullføre arbeidet på godt under en time, og trenger bare noen få verktøy for å fullføre jobben. Alle verktøyene kan kjøpes fra din lokale auto butikken.

Bruksanvisning

1 Plasser nøkkelen i å tenningen og flytte den til låst posisjon. Låst posisjon er der du vrir om nøkkelen for å slå på motoren og nøkkelen blir låst i posisjon der du ikke kan ta den ut. Dette kan gjøres ved å plassere nøkkelen i tenningen og vri den med urviseren.

2 Bruk en Phillips-skrutrekker for å fjerne gummi bezel som er funnet rundt radio-delen av dashbordet. Fjern rammen ved å trekke det bort fra streken med hendene. Hvis du har problemer med å ta den, bruker en trim pinne å lirke den av.

3 Bruk en fastnøkkel til å fjerne festeboltene er festet til nedre dash paneler. Løft forsiktig panelene vekk fra dashbordet for å få bedre tilgang til rattstammen.

4 Finn shift linkage på kolonnen. Fjern koblings fanen ved å lirke den av med en flat skrutrekker. Trekk bindingen bort fra rattstammen og plass til den ene side. Pass på å ikke skade den som du kanskje trenger å feste det på et senere tidspunkt.

5 Bruk en Phillips-skrutrekker til å fjerne skruene på øvre og nedre omhyller på rattstammen. Sett skruene til side. Trykk på forbindelses orden på skjermene og dra dem bort for å fullføre rattstammen fjerningen.