Hvordan fjerne lukt fra en bil

Hvis du noen gang har kjørt nedover veien og lurte på akkurat det du leter luktende, er du ikke alene. Vi bruker våre biler hver eneste dag, slik at de har god mulighet til å plukke opp en muggen eller stygg lukt. Heldigvis kan du bli kvitt det.

Bruksanvisning

1 Finn kilden til lukt. Sjekk gulvmatter, tepper, møbeltrekk og luftkanaler for tegn på hvor lukten kommer fra. Hold et øye for flekker eller områder hvor lukten virker spesielt sterk.

2 Spot-behandle bilens stinkende områder med natron eller annen bil sikker vanlig rengjøringsmiddel. Det kan ta flere programmer for å fullføre lukt fjerning.

3 La bilvinduene sprakk. Selv om dette ikke er mulig i alle klima, kan det hjelpe sirkulere frisk luft og la dårlig lukt forsvinne.

4 Endre luftfilter i bilen. Klimaanlegget i noen biler bruker et filter som kan bli mindre effektive over tid. Slå den ut for en ny en kan hjelpe med lukt fjerning.

5 Sjampo bilens teppe. Av og til kan foten trafikk la den lukter verre enn det burde uten avslørende tegn, som en flekk.

6 Oppsøk en profesjonell hvis alt annet svikter. En profesjonell detailer kan bidra til å fjerne lukt raskt og smertefritt, for et gebyr.