Hvordan finne the Year på et serienummer for en VW Engine

Den første Volkswagen rullet av samlebåndet i 1930 i Tyskland under ordre fra Adolf Hitler. Tretti år senere, den lille bilen kjent som "Bug" ble et symbol på den "fred og kjærlighet" generasjon på slutten av 1960-tallet i Amerika. Amerikanerne kunne ikke få nok av VW Bug. Bilentusiaster fortsatt nyte finne originale VW deler som kan brukes til å gjenopprette en klassisk VW. Hvis du har snublet over en VW og ønsker å vite det året den ble bygget, kan du finne ut ved å tyde serienummeret på motoren.

Bruksanvisning

1 Finne serienummeret på motoren. Serienummeret finner du på veivhuset på generatoren / dynamo støtte flens. Husk at motoren på en VW er plassert på baksiden av kjøretøyet, slik at du trenger å se under baksetet.

2 Skriv ned motorens serienummer på et stykke papir.

3 Dechiffrere motorens serienummer ved å henvise til en konvertering diagram slik som finnes på Lightner.net nettsted (se Ressurser). Ved hjelp av denne oversikten, sammenligne motorens serienummer til startnummeret i kolonnen helt til høyre. Finn raden som inneholder motorens serienummer.

4 Se på den første kolonnen på venstre side av diagrammet når du har funnet riktig serienummer for å finne ut hvilket år motoren ble bygget.