Hvordan finne en toppakning for en 1994 Chrysler LeBaron

Toppakning i en 1994 Chrysler LeBaron er en sammensatt pakning laget av en rekke forskjellige varmebestandige materialer. Denne pakning er laget for å tåle forbrenningskamrene og hindre at olje og kjølevæske fra blande mens motoren er i gang. Når hodet pakning mislykkes, vil bilen viser en rekke alvorlige symptomer, som for eksempel overoppheting av motoren, forurenset motorolje og overdreven eksosrør røyk. Erstatningshode pakninger er tilgjengelige fra forhandlere sertifiserte Chrysler.

Bruksanvisning

1 Spill kjøretøyet identifikasjonsnummer (VIN). VIN ligger på en liten plakett under frontruten i nedre venstre hjørne. Det er synlig fra utsiden av kjøretøyet.

2 Kontakt en nærliggende Chrysler forhandler via telefon og be om deleavdeling.

3 Forklar deler avdelingen ansatt som du er i behov av en ny toppakning.

4 Les VIN til deler ansatt. Han vil bruke dette nummeret til å slå opp bilens motorstørrelse og velg riktig toppakning.

Hint

  • Toppakning ligger mellom topplokk og motorblokk. Den øverste enden av motoren må demonteres for å få tilgang til toppakning. Dette omfatter fjerning av inntak manifold, eksos manifold og topplokk selv.
  • Erstatningshode pakninger er også tilgjengelig på mange auto deler butikker. Auto deler butikker vil ofte ha lavere priser enn forhandlere Chrysler, men reservedeler vil ikke være ekte Chrysler komponenter. Prosessen for å få en toppakning fra en auto deler butikken er identisk med å skaffe det fra en Chrysler forhandler.