Hvordan finne en skjult mappe på en Blackberry Gjennom Blackberry Media Manager

Blackberry filsystem inneholder en rekke skjulte mapper som holder informasjon som RIM ikke ønsker bare noen å begynne å bevege seg eller slette. Brukerne kan også opprette skjulte mapper for å beskytte informasjon, eller helt ved en tilfeldighet. Som alle Blackberry mapper, kan du få tilgang til disse skjulte filer fra medieprogrammet, er det bare å komme til riktig katalog og endre en innstilling.

Bruksanvisning

1 Trykk på "Blackberry" -tasten på din Blackberry tastaturet for å starte hovedprogrammenyen. Bla ned til "Media" ikonet og velge det.

2 Trykk på "Blackberry" tasten for å få opp hurtigmenyen. Bla ned til "Explore" og velg den.

3 Velg mellom "Media Card" og "Enhetsminne", avhengig av hvor ønsket skjulte mappen ligger. Rull til ditt valg og trykk på styrekulen eller styreflaten for å få tilgang til det.

4 Trykk på "Blackberry" -tasten. Bla til "Vis skjulte" og velge det. Menyen vil forsvinne, og du vil se flere ekstra mapper som er litt lysere enn de opprinnelige mappene, som betyr at de er skjult. Du vil nå se skjulte mapper som du navigerer gjennom filsystemet.

Hint

  • Hvis du vil vise skjulte mapper på Blackberry når du har den koblet til PC-en, må du endre en innstilling på datamaskinen. Klikk på "Start" -knappen og skriv "Mappealternativer" i søkefeltet, og trykk "Enter". Klikk på "View" -fanen og velg deretter "Vis skjulte filer".
  • Du kan lage en mappe skjult, eller gjøre den normal igjen, ved å markere mappen, trykke på "Blackberry" -tasten, og velge "Properties". Dette vil starte et lite vindu med en avkrysningsboks du kan bruke til å skjule eller unhide mappen.