Hvordan finne digitale kanaler

De fleste husholdningene betale høye beløp i kabel per måned for å få tilgang til digitale kanaler at selskapene og satellitt-TV-tjenester tilbyr. Imidlertid er det mulig å få tilgang til digitale signaler som blir kringkastet i ditt område uten å betale for en månedlig abonnementsavgift. Alt du trenger er en digital TV-antenne som du kobler til digital-TV. Selv om oppstartskostnad er litt høyere i forhold til gratis kabelboks som du får fra å registrere deg for et abonnement, vil du fortsatt spare penger i det lange løp.

Bruksanvisning

1 Sett opp din digitale TV-antenne. Plasser den på taket i stedet for innendørs. Kun digital-TV er klar til bruk med en digital TV-antenne. Sørg for at TV-er kan motta digitale signaler ved å sjekke produksjonsåret ligger på baksiden av TV-en.

2 Slå på TV og trykk på "Meny" -knappen fra fjernkontrollen.

3 Velg "Channel" eller "Oppsett" og markere "Auto-Scan" eller "Auto-Search" fra alternativene, og trykk "OK". Dette vil skanne digitale signaler som er tilgjengelig eller tilgjengelig i ditt område og lagre alt i tuneren. Ikke rør noen knapper før skanningen er fullført, eller det vil forstyrre prosessen.

4 Trykk "Exit" fra menyen etter skanningen konkluderer. Noen ganger, automatisk avslutter den, slik at du kan hoppe over dette trinnet hvis det er tilfelle.

5 Trykk "Channel Up" for å få tilgang til nærmeste tilgjengelige kanal. Fortsett å trykke på "Channel Up" og "Channel Down" for å sikre at du fikk alle de tilgjengelige lokale kanaler i ditt område.