Hvordan finne den Sikring for frontlyktene på en 2001 Ford FocusFord Focus ble introdusert i 2000, og erstatter Escort som Fords entry-level økonomi bilen. 2001 Focus kom standard med en 2,0-liters firesylindret motor, en fem trinns manuell girkasse og halogenlykter. Frontlys krets i 2001 Focus er beskyttet av sikringer som lett kan erstattes. Sikringene er designet for å ta hovedtyngden av en overbelastning eller kortslutning ved å blåse ut, og dermed åpne kretsen og beskytte dine halogen lyspærer. Å vite hvor dine frontlys Sikringene er plassert kan være til stor hjelp i å få deg bilens frontlykter tilbake opp og fungerer.

Bruksanvisning

1 Åpne panseret.

2 Finn den høye strømfordelingen boksen (eller sikringsboks), som er montert på førerinnerskjerm liner.

3 Åpne hengslet plastdeksel av boksen ved å klemme inn på fanen på forsiden av dekselet. Løft dekselet og vri den tilbake, slik at det å hvile på innerskjerm liner.

4 Finn de lave beam frontlys sikringer ved å sjekke den andre raden av sikringer fra venstre og teller tilbake til det tredje (høyre side nærlys, nummerert 17) og fjerde (venstre side nærlys, nummerert 16) sikringer.

5 Finn de høye stråle frontlys sikringer ved å sjekke den første raden av sikringer fra venstre og teller tilbake til det tredje (høyre side fjernlys, nummerert 27) og fjerde (venstre side fjernlys, nummerert 26) sikringer.

6 Finn kjørelys sikring (hvis bilen er utstyrt med slike lys) ved å sjekke den første raden med sikringer og telle tilbake til det åttende (nummerert 22) sikring. Lukk lokket på den høye strømdistribusjon boksen og lukk panseret.

Hint

  • Kjørelys (hvis fokus er utstyrt med dem) operere mens bilen er i gang, i et forovergir, og uten de vanlige frontlysene slås på. Kjørelys bruke nærlys lyspærer ved en redusert effekt og ta en separat sikring fra frontlyktene.
  • Hvis du skulle ha behov for å erstatte en av sikringene i din høye strømfordeling boksen, slik som sikringer som beskytter frontlys kretser, må den negative kabelen fjernes fra batteriet. Kontroller at lokket er stengt på sentralen, og løsne mutteren på batterikabelen med en skiftenøkkel. Løft kabelen fra batteriet. Åpne fordelingsskapet og betjene sikringene, etter behov.