Hvordan finne Commercial Auto ansvar dekning

En kommersiell auto ansvar politikken kan søkes om du kjører en kommersiell auto eid av ditt eget selskap. Denne typen politikk vil gi dekning for fysisk skade på andre, men kan ikke ta med bilen i tilfelle en ulykke. Den automatiske kan bety en kommersiell buss eller noen offentlig kjøretøy som frakter passasjerer. Får kommersiell auto ansvar dekning er nødvendig fordi det innebærer å ta et ansvar for alle mennesker i bilen. Her er hvordan å finne kommersielle auto ansvar dekning.

Bruksanvisning

1 Gå på nettet og søke etter "Commercial auto ansvar dekning." Skriv inn disse søkeordene i en pålitelig søkemotor som Google eller Yahoo.

2 Utarbeide en liste over selskaper som tilbyr et ansvar politikk for et kommersielt kjøretøy. Merk telefonnumrene til de selskaper som tilbyr kommersielle auto politikk. Shortlist de selskapene du mener har gode omdømme.

3 Ring selskapet representant og informere dem om hva slags dekning du leter etter.

4 Samle informasjon om de fire slags politikk som vanligvis tilbys av selskapene. Spør agent for å gi opplysninger om ansvar dekning, kollisjon dekning, omfattende dekning og Rental Refusjon dekning.

5 Forstå klausuler samt bilen brukes til kommersielle formål, og det er mer av en risikofaktor, derfor krever tilstrekkelig dekning. Sørg for at du er dekket for kroppsskader og annen manns eiendom skade under ansvar dekning.

6 Få sitater fra mange bedrifter. Sammenlign og velg det som passer best til dine krav.

Hint

  • Få en oppdatert inspeksjonsrapport av kommersielle auto. Noen selskaper kan tro at bilen ikke kan være en god stand som du ber om en ansvarsforsikring på den.
  • Ikke gå med selskaper som ikke er kjent for deg eller dine kolleger.
  • Se opp for skjulte kostnader før du kjøper ansvar dekning, spesielt hvis du planlegger å frakte passasjerer.